Fark-ı Kırgın Çiçekler lafımı Farkı Atacan olarak almışsın daha ne olsunYuh asıl benim laflarımı çalıyorsun, bir tane senin kullandığın kelimelerden benim kullandığımı kanıtla ve bu yazdığım cümleyi çöz öpmeyen ne olsun.
Fark-ı Kırgın Çiçekler lafımı Farkı Atacan olarak almışsın daha ne olsunYuh asıl benim laflarımı çalıyorsun, bir tane senin kullandığın kelimelerden benim kullandığımı kanıtla ve bu yazdığım cümleyi çöz öpmeyen ne olsun.
O lafı herkes kullanıyor, kendine mal etmen komik oldu.Fark-ı Kırgın Çiçekler lafımı Farkı Atacan olarak almışsın daha ne olsun
Herkes benden gördü kendi dizilerine adaptasyon sürecine girdi ama çok avam durdu onlardaO lafı herkes kullanıyor, kendine mal etmen komik oldu.
Nasıl da yazıyor, üretiyor, kendini inandırıyor.Herkes benden gördü kendi dizilerine adaptasyon sürecine girdi ama çok avam durdu onlarda
Bir de şey vardı ben Yıldızlar Yarışıyor da şarkı paylaşmaya başladım sen de başladınNasıl da yazıyor, üretiyor, kendini inandırıyor.
@Amoureux Youtube videoma sen mi dislike attın. Bir tane dis gözüküyor kesin sensindir.
Sen konuya yazın demiyor muydun yazsak kabahat yazmasak kabahat. Daha da müzik paylaşmam ama yarı yarıya reyting kaybı yaşarsın bilesin. .ssBir de şey vardı ben Yıldızlar Yarışıyor da şarkı paylaşmaya başladım sen de başladın
Ben yazı yazın dedim müzik paylaşın mı dedim tamam neyse sen paylaşSen konuya yazın demiyor muydun yazsak kabahat yazmasak kabahat. Daha da müzik paylaşmam ama yarı yarıya reyting kaybı yaşarsın bilesin. .ss
Özelden de kliplerinizi gönderdim bir an önce oylarsanız yarın bile sonuçları açıklarım.
sizin muhhabet daha devammı ediyorBen yazı yazın dedim müzik paylaşın mı dedim tamam neyse sen paylaş
Ben herkese yeterimsizin muhhabet daha devammı ediyor
Deniz dersine odaklan
görüyorum aynı dakika bana iki yerden laf yetiştiriyorsunBen herkese yeterim
Ben yazı yazın dedim müzik paylaşın mı dedim tamam neyse sen paylaş
Sen bana o mesajları dersteyken mi atıyordun. 😱 Öğrencilerinle bütünleşsene aa birde bu dershane sana para veriyor.sizin muhhabet daha devammı ediyor
Deniz dersine odaklan
Tamamdır ablam. 🙂@mrt-06 Oylarımı akşama gönderirim ablacım herkese başarılar diliyorum😉
Deniz evindeydi galiba bende moladayken ozaman yazdım sonra derse girdim serbestti ders. cocuklar sinıf dışına çıkıp flim çektiler bende arada baktım foruma ilk 10 dakikada falanSen bana o mesajları dersteyken mi atıyordun. 😱 Öğrencilerinle bütünleşsene aa birde bu dershane sana para veriyor.
Tamamdır ablam. 🙂
Hee dersi bıraktım sana yazdım evdeyim yani ders çalışıyorumSen bana o mesajları dersteyken mi atıyordun. 😱 Öğrencilerinle bütünleşsene aa birde bu dershane sana para veriyor.
Tamamdır ablam. 🙂
Benim bir ingilizcecim vardı derste sürekli biriyle mesajlaşırdı, birde telefon seslide olurdu sürekli ötüyürdu. Olabilir yani.Hee dersi bıraktım sana yazdım evdeyim yani ders çalışıyorum
Film mi çektiler, drama dersi falan mı.Deniz evindeydi galiba bende moladayken ozaman yazdım sonra derse girdim serbestti ders. cocuklar sinıf dışına çıkıp flim çektiler bende arada baktım foruma ilk 10 dakikada falan
korkuBenim bir ingilizcecim vardı derste sürekli biriyle mesajlaşırdı, birde telefon seslide olurdu sürekli ötüyürdu. Olabilir yani.
Ayrıca bana yazmak bir şereftir.
Film mi çektiler, drama dersi falan mı.
Bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler şimdiki çocuklar şansılı film bile çekiyorlar gerçi İsveç orası burda öyle bir olay var mı şuan bilmiyorum.korku
diğerinide yarın izleyeceğiz
Herkese iPad veriliyor şanslılar benim zamanımda bile yoktu zaten 4 sene önce başlanıldıBizim zamanımızda yoktu böyle şeyler şimdiki çocuklar şansılı film bile çekiyorlar gerçi İsveç orası burda öyle bir olay var mı şuan bilmiyorum.