TVen Bu Şarkı Benim 1. Hafta

İlk Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Seksenler

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
Yuh asıl benim laflarımı çalıyorsun, bir tane senin kullandığın kelimelerden benim kullandığımı kanıtla ve bu yazdığım cümleyi çöz öpmeyen ne olsun. :A
Fark-ı Kırgın Çiçekler lafımı Farkı Atacan olarak almışsın daha ne olsun :A

Özelden de kliplerinizi gönderdim bir an önce oylarsanız yarın bile sonuçları açıklarım. :A

Ben yazı yazın dedim müzik paylaşın mı dedim :A tamam neyse sen paylaş :F
sizin muhhabet daha devammı ediyor :D
Deniz dersine odaklan :A
Sen bana o mesajları dersteyken mi atıyordun. 😱 Öğrencilerinle bütünleşsene aa birde bu dershane sana para veriyor. :A

@mrt-06 Oylarımı akşama gönderirim ablacım herkese başarılar diliyorum😉
Tamamdır ablam. 🙂

Sen bana o mesajları dersteyken mi atıyordun. 😱 Öğrencilerinle bütünleşsene aa birde bu dershane sana para veriyor. :A

Tamamdır ablam. 🙂
Deniz evindeydi galiba bende moladayken ozaman yazdım sonra derse girdim serbestti ders. cocuklar sinıf dışına çıkıp flim çektiler bende arada baktım foruma :A ilk 10 dakikada falan :D

Hee dersi bıraktım sana yazdım evdeyim yani ders çalışıyorum :D
Benim bir ingilizcecim vardı derste sürekli biriyle mesajlaşırdı, birde telefon seslide olurdu sürekli ötüyürdu. Olabilir yani. :F

Ayrıca bana yazmak bir şereftir. :A

Deniz evindeydi galiba bende moladayken ozaman yazdım sonra derse girdim serbestti ders. cocuklar sinıf dışına çıkıp flim çektiler bende arada baktım foruma :A ilk 10 dakikada falan :D
Film mi çektiler, drama dersi falan mı. :D

Benim bir ingilizcecim vardı derste sürekli biriyle mesajlaşırdı, birde telefon seslide olurdu sürekli ötüyürdu. Olabilir yani. :F

Ayrıca bana yazmak bir şereftir. :A

Film mi çektiler, drama dersi falan mı. :D
korku :A
diğerinide yarın izleyeceğiz :D

Bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler şimdiki çocuklar şansılı film bile çekiyorlar gerçi İsveç orası burda öyle bir olay var mı şuan bilmiyorum. :A
Herkese iPad veriliyor şanslılar :D benim zamanımda bile yoktu :D zaten 4 sene önce başlanıldı