NBC Brooklyn Nine-Nine - Dizi Yorumları

3x12

İdare eder bir bölümdü.

Holt ve Peralta'nın kabakulak olduğu zaman ki yüzleri güldürdü :D

Charles'in köpek videosu sesli güldürdü :D

7/10

3x11

Ortalama bir bölümdü. İzleyeli çok zaman olunca da son sahne dışında aklımda pek de bir şey kalmadı. :)

7/10

----------------------

3x12

Bu bölüm bir tık yukarıdaydı sanki. En azından birkaç yerde sesli güldürdü.

Terry'nin kapıyı hızlı kapatması sonucu çam çerçevenin aşağıya inmesi ve Jason'ın yaptıkları güzel sahnelerdi. :)

7.5/10

3x13

Güzel bir bölümdü ama daha da güzel olabilirdi bence. Gemide seyahat fikrinden farklı güzel malzeme ortaya çıkabilirdi fakat orada da vukuat peşlerini bırakmadı.

Holt ve kardeşinin olduğu kısımlar gereksizdi. Holt'un her bölüm bir yakını çıkmak zorunda değil, bölüme de bir faydası dokunmuyor.

8/10

3X13

Jake ve Amy'nin gemi seyahati iyiydi :D Adamın şarkı söylerken adamı tarif ettiği sahne sesli güldürdü :D Sonuda iyiydi :D

Diğer kısımlar gereksizdi bencede.

8/10

3x14

İyi sayılabilecek bir bölümdü. Gina, Kaptan ve diğerlerinin oyunu güzeldi :D Jake ve Amy'nin olayı pek güldürmedi :D Jeneriğe kadar olan kısım süperdi yine :D

7.5/10

3x14

Bir önceki bölümün altındaydı. İmdb'den de sezonun en kötü puanlarından birini almış. Ben nedense diziye konuk olanlardan kimseyi sevemedim. :(

7/10

3x11

Ortalama bölümdü, pek güldürdüğünü söyleyemem. Sadece en sonda Boyle olayı ve en başta Holt'un dansı komikti. :D

7/10

3x12

Geçen bölüm düzeyindeydi bu bölüm de. Holt ve Jake'in sahneleri eğlenceliydi. Yalnız o nasıl bir kabakulaktır, ben de geçirmiştim ama bunlarınkl çok farklı bir boyut. :D

7/10

3x13

Sıkıcıydı sevmedim bölümü. Üç gündür diziyi izliyorum ama üçü de yeterince iyi değildi. Diziye bir hareket, yeni karakter falan bir şeyler lazım. :(

6/10

3x15

Kaptan Holt ve Terry arasındaki basket muhabbeti çok iyiydi. Holt, basketbolu referans alıp örnek verdi ama meğer basketboldan bihaber imiş. :)

Amy'nin hamile olması diziye yeni bir hareket katacak. :)

7/10

3x16

Vasat bir bölümdü bence. Sadece Amy'nin her halinin tatlı olduğunu gördük :D

6/10

3x17

Fena değildi. Pimento'yu sevdim inşallah kalıcı olur :D Boyle'un sondaki sakarlıkları güldürdü :D

7/10

3x18

Pimento ve Diaz'ın olayı çok iyiydi :D Boyle'un duvara çarptığı sahnede güldürdü :D

Amy ve Peralta'ya heyecan lazım biraz, son bölümlerde güldürmüyorlar :(

7/10

3x17

Birkaç bölümdür dizi kötü giderken ara vermek işe yaradı. Bu bölümü genel olarak sevdim. Başlıca nedeni de diziye katılan yeni eleman, umarım kalıcı olur. Boyle'un sakarlıklarına Terry'nin gösterdiği tepkiler sesli güldürdü. :)

8/10

3x18

Genel olarak güzel bölümdü. :)

Cheddar'ı arama macerası güzeldi. Boyle'un köpek yerine sıçanı kucağına aldığı sahne güldürdü. :)

8/10

Bayadır izlemiyorum.1.sezonu izlemistim sadece.Baya gülüyordum.Diziye devam edenlere soruyorum: devam etmeye değer mi?

Bayadır izlemiyorum.1.sezonu izlemistim sadece.Baya gülüyordum.Diziye devam edenlere soruyorum: devam etmeye değer mi?
İlk sezonu en iyi sezonuydu. Şu an 4 bölüm kadar ben de gerideyim en son izlediğim birkaç bölümü sevmemiştim ama genel olarak hala izlemeye değer görüyorum kendi adıma. :):)

İlk sezonu en iyi sezonuydu. Şu an 4 bölüm kadar ben de gerideyim en son izlediğim birkaç bölümü sevmemiştim ama genel olarak hala izlemeye değer görüyorum kendi adıma. :):)

How I met your mother gibi bir düşüşse önemli değil,karakterler çok sağlamdı.Dizi baya komik oldugundan biraz düşüş çok kötü gelebiliyor beklentiyle alakalı :)