NBC Brooklyn Nine-Nine - Dizi Yorumları

3x19

Beğenmedim bu bölümü. Peralta'nın sürekli komik olmaya çalışması güldürmüyor pek.

5/10

3x15

Güzel bölümdü. Boyle'un kıskançlıkları çok iyiydi. Özellikle flashbacklerde yaşlı adamla olan kısmına kahkaha attım. :D

7+ /10

3x16

Scully ve Hitchcock'un ön planda olduğu sahneler güzeldi. Kızlar ve Boyle ile Holt'un sahneleri zayıftı.

Bölüme damgasını vuran ve kahkaha attıran kısım şurasıydı:

Hitchcock kötü adamların eline düşer. Scully ise Jake ve Terry ile onu kurtarmaya çalışır ve gözetler. O sırada adamlar Hitchcock'a işkence edilmek üzeredir. Scully:

"Oh, olamaz. Hitchcock ayakta durmaktan nefret eder." :A

7+ /10

3x19

Ortalamanın altında bir bölümdü.

Scully ve Hitchcock ikilisine güldüm. Dünya yansa umurlarında değil. Holt'un ''bomba imha dersi var katılır mısınız?'' davetine ''yemek'' lafını duyunca icabet ettiler. Üstelik dersten yalnızca ikisi geçti. :)

7/10

Son düzenleme:
Son düzenleme:
3x20

Çok iyi bir bölüm değildi am sıkılmadım. Jake bazı yerlerde güldürdü :D

7/10

3x17 3x18

İki bölümü de izleyeli çok oldu detaylar kalmadı aklımda. Keşke daha önce yorumlayabilseydim. :(

Pimento iyi karakter gerçekten. Pek bir uçuk kaçık. Arada görmeye devam ederiz gibi. :D

Bu arada @sürgünüm 5. sezona geçmişsin hayırlı olsun. :D Amy'nin bebek olayını hiç fark etmemiştim, hayırlı olsun. :):)

8/10 7/10

3x17 3x18

İki bölümü de izleyeli çok oldu detaylar kalmadı aklımda. Keşke daha önce yorumlayabilseydim. :(

Pimento iyi karakter gerçekten. Pek bir uçuk kaçık. Arada görmeye devam ederiz gibi. :D

Bu arada @sürgünüm 5. sezona geçmişsin hayırlı olsun. :D Amy'nin bebek olayını hiç fark etmemiştim, hayırlı olsun. :):)

8/10 7/10
En son @Forumdash'ı uyarmıştım, sen kendine bak dese bin defa haklı. O değil 5. sezonu seriye bağlamışım, 19. bölümün başında da beşinci sezon yazıyor. Kimse uyarmasa böyle devam ederdim ben. :F

3x21

Hani öyle büyük kahkahalar attırmayan ama keyifle ve merakla izleten bölümler vardır ya; işte tam olarak öyle bir bölümdü. :)

Amerika'nın göz bebeği Tom Hanks reyize de selam çaktılar bölümde. :)

8/10

Diziyi bıraktım, son zamanlarda zorla izliyor gibiydim böyle izlemektense hiç izlememek daha iyi.

3x22

Tam bir polisiye bölümdü.

Finalde içerdeki ajanın Bob çıkması şaşırttı doğrusu.

Sızıntıyı başkalarından beklerken, sızdıran kişinin Terry olması. :)

7.5/10

3x23 (Sezon Finali)

Sezon finallerini güzel yapıyorlar, gerçekten güzel bir final oldu. :)

Bob'a düzenledikleri oyun çok iyiydi. :)

Funky Cold Medina muhabbeti döndükten sonra Yotube'da şarkı aradığım doğrudur. :)

Allah bütün kadınlara Amy şansı versin. Gerçek hayatta hamile olmasına rağmen senaryoya uygun olduğu için belki de doğumuna 3-5 gün kala dizide karnı burnunda çalıştı. :)

En sonda Jake ve Amy birlikte yaşama kararı aldılar.

8.5/10

@cevaa iki bölüm daha sıksaydın dişini, buraya kadar gelmişken sezon finali bari izle. :)

3x23 (Sezon Finali)

Sezon finallerini güzel yapıyorlar, gerçekten güzel bir final oldu. :)

Bob'a düzenledikleri oyun çok iyiydi. :)

Funky Cold Medina muhabbeti döndükten sonra Yotube'da şarkı aradığım doğrudur. :)

Allah bütün kadınlara Amy şansı versin. Gerçek hayatta hamile olmasına rağmen senaryoya uygun olduğu için belki de doğumuna 3-5 gün kala dizide karnı burnunda çalıştı. :)

En sonda Jake ve Amy birlikte yaşama kararı aldılar.

8.5/10

@cevaa iki bölüm daha sıksaydın dişini, buraya kadar gelmişken sezon finali bari izle. :)
Yok be reyiz, sevemediğim dizileri bırakıyorum artık bu da onlardan biri oldu :(

3x19

Bölüm geneli sıkıcıydı ama birkaç yerde sesli güldürdü. Konu pek iyi değildi. :) Sade Gina ve Boyle arasındaki alpha erkeği beta erkeği konusu özellikle sonuyla güzeldi. :D

7- /10

------------

3x20

Önceki bölüme göre daha iyiydi konusu güzeldi çünkü. :D Pimento baya renk kattı diziye. :):) Ama dizide beni en çok güldüren Hitchcock ve Scully ya ikisi de harika yine güldürdüler bu bölümde de özellikle Jake'i dışarı konuşmaya çektikleri sahnede. :A

8- /10

3x21

Ben pek beğenmedim bu bölümü. Amy çok sevimliydi ve hamileliğine uygundu ama bölümü kurtarmaya yetmedi. Her bölüm polisiye konu bulma çalışmaları bence diziye zarar veriyor daha çok gündelik hayattan gitseler daha iyi olacak. :):)

@cevaa bu sezonu ben de pek beğenmiyorum ama bırakmasaydın keşke zaten ortak izlediğimiz çok dizi yok. Bu dizi de ya 1 sezon ya 2 sezon daha. Öyle çok da kötü değilki puanların falan. :):)

6/10

3x22

Cidden iyice polisiyeye bağladılar. :D Valla polisiye senaryoları beni sarmıyor bana komedi lazım. :):)

Bu arada iki bölümdür The Sopranos'tan Janice'i görmek güzel her ne kadar karakterini sevmesem de. :) Şu Bob'u gene Denzel Washington'a benzettim baştan ama onun bu diziye konuk oyuncu olmayacağını biliyordum tabii. :D

6+ /10

3x23 (Sezon Finali)

Bu bölüm güzeldi. Sezon ortalamasının üstünde güzel bir sezon finali yaptılar. Pek çok yerde güldüm. Özellikle Gina'nın Serena Williams'mış gibi davrandığı yer sesli güldürdü. :A Hemen hemen tüm karakterlere iyi sahneler yazılmış. Keşke her bölüm bu düzeyde olsa. :)

Jake'in birlikte yaşamayı başta Boyle ile anlaması sesli güldürdü. :D Birlikte yaşayacaklar da muhtemelen o evi göremeyeceğiz hiç doğru düzgün. :( Gerçi son gelişmeyle o iş yaş oldu. En son Holt ve Jake'in uzak diyarlara gitmesi ilginçti keşke birkaç bölümü orada geçirseler çok güzel gözüküyordu oradaki ortam ama geçiştirecekler muhtemelen ilk bölümün ilk birkaç dakikasından. :):)

@cevaa buraya kadar gelmişken sezon finalini görseydin bari sonra öyle bırakırsın. İleride torunlarına anlatırken Brooklyn Nine-Nine'ın ilk üç sezonunu izlemiştim dersin 2 sezon 21 bölümünü değil. :A

8+ /10

3x23 (Sezon Finali)

Bu bölüm güzeldi. Sezon ortalamasının üstünde güzel bir sezon finali yaptılar. Pek çok yerde güldüm. Özellikle Gina'nın Serena Williams'mış gibi davrandığı yer sesli güldürdü. :A Hemen hemen tüm karakterlere iyi sahneler yazılmış. Keşke her bölüm bu düzeyde olsa. :)

Jake'in birlikte yaşamayı başta Boyle ile anlaması sesli güldürdü. :D Birlikte yaşayacaklar da muhtemelen o evi göremeyeceğiz hiç doğru düzgün. :( Gerçi son gelişmeyle o iş yaş oldu. En son Holt ve Jake'in uzak diyarlara gitmesi ilginçti keşke birkaç bölümü orada geçirseler çok güzel gözüküyordu oradaki ortam ama geçiştirecekler muhtemelen ilk bölümün ilk birkaç dakikasından. :):)

@cevaa buraya kadar gelmişken sezon finalini görseydin bari sonra öyle bırakırsın. İleride torunlarına anlatırken Brooklyn Nine-Nine'ın ilk üç sezonunu izlemiştim dersin 2 sezon 21 bölümünü değil. :A

8+ /10
İlerde torunlarıma bunumu anlatıcam ya :D Entourage'ı anlatırım :D

1x1 , 1x2 , 1x3

Güzel bir başlangıç olduğunu söyleyebilirim. Ekipteki dedektiflerin hepsi birbirinden çatlak olduğu için komedisi de sağlam oluyor. Jake çocuk ruhlu biri olsa da fazla abartıya kaçılması durumunda berbat olacak bir karakterken senaristler dozu iyi ayarlamayı başarmış. Amy ile olan uyumları da güzel, umarım kısa zamanda sevgili olurlar. Holt desen sürekli ifadesiz duran suratıyla bile güldürüyor. Charles ve Terry de eğlenceli karakterler. :)

Ama benim favorilerim Gina ve Rosa oldu. İkisi de deli dolu, kendine has insanlar ve en çok kahkahayı da onlar sayesinde attım. Kadrodaki herkesin oyunculukları ve oluşturdukları sinerji çok iyi olunca seyir zevki de iyice artıyor. :X

Üçü için de puanım: 8/10

Son düzenleme: