En son @Forumdash'ı uyarmıştım, sen kendine bak dese bin defa haklı. O değil 5. sezonu seriye bağlamışım, 19. bölümün başında da beşinci sezon yazıyor. Kimse uyarmasa böyle devam ederdim ben.3x17 3x18
İki bölümü de izleyeli çok oldu detaylar kalmadı aklımda. Keşke daha önce yorumlayabilseydim.
Pimento iyi karakter gerçekten. Pek bir uçuk kaçık. Arada görmeye devam ederiz gibi.
Bu arada @sürgünüm 5. sezona geçmişsin hayırlı olsun. Amy'nin bebek olayını hiç fark etmemiştim, hayırlı olsun.
8/10 7/10
Yok be reyiz, sevemediğim dizileri bırakıyorum artık bu da onlardan biri oldu3x23 (Sezon Finali)
Sezon finallerini güzel yapıyorlar, gerçekten güzel bir final oldu.
Bob'a düzenledikleri oyun çok iyiydi.
Funky Cold Medina muhabbeti döndükten sonra Yotube'da şarkı aradığım doğrudur.
Allah bütün kadınlara Amy şansı versin. Gerçek hayatta hamile olmasına rağmen senaryoya uygun olduğu için belki de doğumuna 3-5 gün kala dizide karnı burnunda çalıştı.
En sonda Jake ve Amy birlikte yaşama kararı aldılar.
8.5/10
@cevaa iki bölüm daha sıksaydın dişini, buraya kadar gelmişken sezon finali bari izle.
İlerde torunlarıma bunumu anlatıcam ya Entourage'ı anlatırım3x23 (Sezon Finali)
Bu bölüm güzeldi. Sezon ortalamasının üstünde güzel bir sezon finali yaptılar. Pek çok yerde güldüm. Özellikle Gina'nın Serena Williams'mış gibi davrandığı yer sesli güldürdü. Hemen hemen tüm karakterlere iyi sahneler yazılmış. Keşke her bölüm bu düzeyde olsa.
Jake'in birlikte yaşamayı başta Boyle ile anlaması sesli güldürdü. Birlikte yaşayacaklar da muhtemelen o evi göremeyeceğiz hiç doğru düzgün. Gerçi son gelişmeyle o iş yaş oldu. En son Holt ve Jake'in uzak diyarlara gitmesi ilginçti keşke birkaç bölümü orada geçirseler çok güzel gözüküyordu oradaki ortam ama geçiştirecekler muhtemelen ilk bölümün ilk birkaç dakikasından.
@cevaa buraya kadar gelmişken sezon finalini görseydin bari sonra öyle bırakırsın. İleride torunlarına anlatırken Brooklyn Nine-Nine'ın ilk üç sezonunu izlemiştim dersin 2 sezon 21 bölümünü değil.
8+ /10