NBC Brooklyn Nine-Nine - Dizi Yorumları

3x5

Süper bölümdü. Sezonun en iyisi olduğu çok net zaten de dizinin toplamdaki en iyi bölümü de olabilir. Uzun zamandır 10 puana yaklaşan ilk dizi bölümü oldu. :)

Hem çok komikti neredeyse her sahnede güldürdü hem de senaryosu güzeldi, sürükleyiciydi. E daha ne olsun? Keşke her bölüme yaklaşabilseler seviye olarak. :):)

9+ /10

3x6

Bir önceki bölüm kadar olmasa da yine sağlam bir bölümdü. :)

Terry, Boyle ve Jake'in orman sahneleri çok iyiydi. Özellikle balık tutmaya çalıştıkları kısım ve çukura düştükleri sahne sesli güldürdü. :)

8/10

3x6

Bence de bir önceki kadar değildi ama iyiydi yine.

Jake'in oltayı ensesine geçirdiği sahne ve çukura düştükleri sahne sesli güldürdü :D

8/10

3x6

Aynı şeyleri ben de tekrarlayayım. :D Geçen bölüm kadar değildi elbette ama güzeldi, bence bir önceki bölümü saymazsak onun dışındakilerden güzeldi. Yani sezonun ikinci bilemedin üçüncü en iyi bölümü. :D

Olta sahnesi, çukur sahnesi çok güzeldi. Bunun dışında Holt'un Rosa ile olan birkaç sahnesi de sesli güldürdü. :D

8/10

3x7

Pek güldürmedi ama izlerken hiç sıkılmadım. :)

En sondaki Jake ve Amy arasındaki diyalog çok iyiydi.

Jake: Senin için yatağımı değiştirmek istiyorum.
Amy: Duyduğum en iyi şeydi bu.
Jake: Daha önceden yapmadığım için özür dilerim. Sanırım benden çok daha iyi olduğunu fark edeceksin diye korktum. Sanki sen yedigünmüşsün de ben fantaymışım gibi.
Amy: Dalga mı geçiyorsun? Yedigün sensin.
Jake: Deme öyle. :)

Son olarak Amy annesine Jake ile ilişki yaşadığını anlatacağını söyledi.

Böylece bölüm mutlu bitmiş oldu. :)

8/10

3x7

Çok komik değildi ama sıkmıyor izlerken.

Terry'nin Terry şunu sever filan lafları komik oluyor :D

Jake ve Amy'nin sahneleride iyiydi :D

7.5/10

2x8

Yine güzel bir bölmdü bence. :)

Fargo'dan sonra Holt'un eski sevgilisini de Nick Offerman'ın oynaması. :)

8/10

3x9

Yanlış zamanda izledim galiba fazla keyif alamadım.

Bu bölümde de konuk olarak Neil deGrasse Tyson yer aldı. Youtube'da 1-2 videosunu izlemiştim, dünyanın en iyi astrofizikçisi.

7/10

3x10

Bu bölüm iyiydi işte.

Jake'in Die Hard olayı çok iyiydi :D Şu filmi her dizide duyuyorum ama izleyemedim bir türlü :D

Bu arada Rosa'ya da bi oyşşş çekelim :D

Akbaba'nın olmasıda iyiydi her cümlesi güldürdü reyizin :D

9/10

3x10

Güzeldi, eğlenceli bölümdü. Bu bölümü izlemeden önce Die Hard'ı bir kere daha izleseydim muhtemelen pek çok sahneyi daha iyi anlayacak ve daha çok gülecektim. :D

Akbaba zaman zaman gözükecek herhalde, gözüksün bence. :D

Bölümün kendisi bir yana baştaki Holt ve Amy'nin hediye olayı da çok komikti. :D

8/10

3x10

Arada böyle vukaatları çözsünler polisiye seven bünyeme iyi geldi. :)

Bruce Willis reyizin birçok filmini izleyen birisi olarak Zor Ölüm'e selam çakmaları da çok iyiydi. :)

Rosa'nın görünüşü iyi değildi bence. Ben Amy'nin üstündekini çıkarmasını bekledim. :)

8.5/10

3x10

Arada böyle vukaatları çözsünler polisiye seven bünyeme iyi geldi. :)

Bruce Willis reyizin birçok filmini izleyen birisi olarak Zor Ölüm'e selam çakmaları da çok iyiydi. :)

Rosa'nın görünüşü iyi değildi bence. Ben Amy'nin üstündekini çıkarmasını bekledim. :)

8.5/10

Amy çıkarsa daha iyi olurdu tabi ama Rosa'da iyiydi be reyiz :D

Ben bu diziyi polisiye sanıyordum komedi olduğunu bilmiyordum, polis akademisi tarzındaysa başlayabilirim.. Bütün dizilerim bitti izleyecek bir şey bulamıyorum. :(

3x11

İyiydi. Amy'nin sakarlıkları güldürdü :D

En sonda Boyle'un Jake'e kardeşin olcak dediği yer sesli güldürdü :D

7/10