NBC Brooklyn Nine-Nine - Dizi Yorumları

2x23

Güzel bir sezon finaliydi.

2 senedir beklediğimiz aşk sonunda olacak gibi. Bölüm boyu Peralta ve Amy sahneleri çok iyiydi. İnşallah 3.sezonda sevgili olurlar, bayaa komik olur :D

Ayrıca Holt'ta gitti heralde :(

8.5/10

2x23 (Sezon Finali)

Ben sezonu 24 bölüm sanıyordum birkaç gün önce öğrendim sezon finalinin bu hafta olduğunu.

Çok güzel bir sezon finali oldu. İkinci sezonda dizi baya düşüşe geçti falan dedik ama son birkaç bölümde çok güzel toparlandılar. Konuda da hareketlenmeler olması hoş oldu. :)

Peralta ve Santiago ekranların en sevimli çifti herhalde. Sonunda birlikte olmaları güzel oldu, kalıcı da olsun bence. :D

Holt ciddi ciddi gitti mi şimdi. 😱 Acayip bir yerde bıraktılar sanki iddialı bir yeni oyuncu gelecekmiş gibi ama Andre Braugher'dan da kolay kolay vazgeçeceklerini sanmıyorum. Holt geri gelecektir ama birkaç bölüm ünlü bir konuğu başkomiser olarak görebiliriz gibi. :):)

9- /10

2x23 (Sezon Finali)

Çok güzel bir sezon finali oldu. :)

Amy ve Peralta'yı izlemeye doyamadım. Birlikte olmak iki insana bu kadar mı yakışır demekten kendimi alıkoyamadım. Parelta'nın öpüştük lafından sonra Boyle'nin tüm detaylarını anlatmanı istiyorum sözü çok güzeldi. :)

Holt umarım bir yere gitmez. 3. sezonu da büyük bir merakla bekleyeceğim. :)

9/10

Altın Küre ödüllü komedi dizisi Brooklyn Nine-Nine bu akşam üçüncü sezonunu açıyor.

Bu yıl Emmy sunuculuğu üstlenen Andy Samberg'ün başrolünde yer aldığı dizide bu sezonun ilk bölümlerinde ünlü oyuncu Bill Hader da konuk oyuncu olarak yer alcak.

Brooklyn Nine-Nine'ın üçüncü sezonuyla ilgili yorumları bu başlıktan yapabilirsiniz...

Brooklyn-Nine-Nine-season-3-Peralta-big-head.jpg

3x1

Güzel bir sezon açılışı oldu. Özlemişim tüm ekibi. :)

Jake ve Amy arasındaki yiyişme yeni başkomiserin kalp kriz geçirerek ölümüne neden oldu. İyi de oldu adamı hiç gözüm tutmamıştı. :)

Onun yerine Oz dizisinden Ryan O'Reily geldi. Umarım Akbaba biraz kalıcı olur. :)

Son olarak Holt'un kuş kostümü çok iyiydi. :)
8/10

3x1

Genel olarak güzel bölümdü yalnız Holt'lu kısımlar biraz sıkıcıydı. :)

Yeni başkomiser beklediğimden çok daha iyi çıktı. Çok renkli bir karakterdi, parası neyse verseydik en azından 2-3 bölüm daha oynasaydı. Adam bölümün tamamını bile göremedi. :D

Yerine İrlandalının gelmesi de sürpriz oldu, güzel oldu. @cevaa sevinecek bu işe ama o da diğer bölüm gider. :D

Amy ve Jake ikilisi sevimliydiler, bu sezon ikisinin daha bol sahnesini izleyeceğiz muhtemelen, umarım tadını kaçırmadan başarırlar. :)

8/10

3x1

Bu sezon komedilerde en iyi açılışı yapan dizi oldu bence.

Amy ve Peralta ikilisinin sahneleri çok komikti, özellikle Amy seks yok dedikten sonra Peralta'nın bakışı sesli güldürdü :D

Yeni gelen kaptan bayaa iyiydi ama diğer gelen daha iyiydi :D @OzaN İrlandalı filan yazmış ama ben cevaa sever kısmını okumuştum hiç beklemiyordum Ryan reyizi sürpriz oldu :D Kesin güzel bi kadın filan geldi diyodum ama bu daha iyi oldu :D

9/10

3x2

Saat sabahın 5'i forum arızalandı ve bizim yorum çöpe gitti.

Bölüm geneli itibarıyla güzeldi.

Scoly'nin g*tü bu departmanın çöküşü olacak. Ve Terry'nin mangolu yoğurtu espirilerine sesli güldüm. :)
8/10

3x2

İlk bölümün altındaydı bence. Holt'un sahneleri daha iyiydi ama. Terry'nin içtikten sonraki hali sesli güldürdü. :D

7/10

3x2

İyi bir bölümdü bence :D Terry'nin içtikten sonra ki hali bayaa iyiydi :D

Akbaba namı değer Ryan reyizde süperdi :D Konuşmaları haraketleri filan müthişti dizilerde en sevdiğim karakter tipini canlandırıyor, inşallah kalıcı olur dizide :D

7.5/10

3x2

İyi bir bölümdü bence :D Terry'nin içtikten sonra ki hali bayaa iyiydi :D

Akbaba namı değer Ryan reyizde süperdi :D Konuşmaları haraketleri filan müthişti dizilerde en sevdiğim karakter tipini canlandırıyor, inşallah kalıcı olur dizide :D

7.5/10
Adam iyi oyuncu ya bu dizide olmasa da başka bir iyi dizide görmek isterim. Burada kalıcı olması zor. :D

3x3

İlginçtir imdbde baya iyi puan almış ama bence dizinin en zayıf bölümlerindendi. Sıkıldım bölümün çoğunda. Sadece Boyle ve Jake'in sahneleri fena değildi. :)

6/10

3x3

Pek iyi bir bölüm değildi bence de, güldüren sahnesi fazla yoktu. Akbaba'nın olmaması komedi düzeyini düşürmüş biraz.

6/10

3x3

İzleyeli çok oldu ama yorum yapmayı unutmuşum. Bölüm o kadar da kötü değildi bence.

Scolly'nin ''Ben şeker hastasıyım ama hâlâ çanta dolusu şeker yiyorum'' sözü hala aklımda. Sesli güldürmüştü. Hitchcok ile beraber iğrençler ama her seferinde güldürmeyi başarıyorlar. :)

7/10

3x4

Ortalama bir bölümdü. Akbaba gitti, Holt geldi :D Akbaba'nın gitmesine üzüldüm 3 bölüm oynadı ama en sevdiğim karakter olmuşu :(

7/10

3x4

Geçen bölümden sonra iyi geldi.

Jake - Holt - Gina iyi üçlü oldular. :D

Terry'nin abartılı halleri de iyiydi. :D

7+ /10

3x5

Çok iyi bir bölümdü. Bence bu sezonunda en iyi bölümüydü.

Jake ve Holt'un takımlara ayrılması ve Amy'i dışlamaları güldürdü :D

Yine Jake ve Holt'un tacı almak için yaptıkları planlarda süperdi ama Amy'nin planı daha iyiydi :D

9/10

3x4

Güzel bir bölümdü. Holt'un geri dönüşü çok iyi oldu. Holt’la Jake'in suçluyu tutukladıkları sahne ve son sahne çok iyiydi. :)

7.5/10

3x5

Bence de sezonun en güzel bölümüydü. :)

Amy iki takımda da yer almayınca üzülmüştüm ama finalinin böyle biteceğini hiç tahmin etmemiştim. Resmen Jake ve Holt'a Hitchcock'un dediği gibi ''kıps'' yaptı. :)

9/10