NBC Brooklyn Nine-Nine - Dizi Yorumları

3x5

Süper bölümdü. Sezonun en iyisi olduğu çok net zaten de dizinin toplamdaki en iyi bölümü de olabilir. Uzun zamandır 10 puana yaklaşan ilk dizi bölümü oldu.

Hem çok komikti neredeyse her sahnede güldürdü hem de senaryosu güzeldi, sürükleyiciydi. E daha ne olsun? Keşke her bölüme yaklaşabilseler seviye olarak.

9+ /10

3x6

Bir önceki bölüm kadar olmasa da yine sağlam bir bölümdü.

Terry, Boyle ve Jake'in orman sahneleri çok iyiydi. Özellikle balık tutmaya çalıştıkları kısım ve çukura düştükleri sahne sesli güldürdü.

8/10

3x6

Bence de bir önceki kadar değildi ama iyiydi yine.

Jake'in oltayı ensesine geçirdiği sahne ve çukura düştükleri sahne sesli güldürdü

8/10

3x6

Aynı şeyleri ben de tekrarlayayım.
Geçen bölüm kadar değildi elbette ama güzeldi, bence bir önceki bölümü saymazsak onun dışındakilerden güzeldi. Yani sezonun ikinci bilemedin üçüncü en iyi bölümü.

Olta sahnesi, çukur sahnesi çok güzeldi. Bunun dışında Holt'un Rosa ile olan birkaç sahnesi de sesli güldürdü.

8/10

3x7

Pek güldürmedi ama izlerken hiç sıkılmadım.

En sondaki Jake ve Amy arasındaki diyalog çok iyiydi.

Jake: Senin için yatağımı değiştirmek istiyorum.
Amy: Duyduğum en iyi şeydi bu.
Jake: Daha önceden yapmadığım için özür dilerim. Sanırım benden çok daha iyi olduğunu fark edeceksin diye korktum. Sanki sen yedigünmüşsün de ben fantaymışım gibi.
Amy: Dalga mı geçiyorsun? Yedigün sensin.
Jake: Deme öyle.

Son olarak Amy annesine Jake ile ilişki yaşadığını anlatacağını söyledi.

Böylece bölüm mutlu bitmiş oldu.

8/10

3x7

Çok komik değildi ama sıkmıyor izlerken.

Terry'nin Terry şunu sever filan lafları komik oluyor

Jake ve Amy'nin sahneleride iyiydi

7.5/10

3x7

Üst üste iyi bölümlerden sonra dizi normale döndü. Yer yer komik olsa da ortalamaydı genel olarak.

7/10

2x8

Yine güzel bir bölmdü bence.

Fargo'dan sonra Holt'un eski sevgilisini de Nick Offerman'ın oynaması.

8/10

3x8

İyiydi.

Terry'nin motorsiklet'te ki korkmuş hali güldürdü

7/10

3x9

Yanlış zamanda izledim galiba fazla keyif alamadım.

Bu bölümde de konuk olarak Neil deGrasse Tyson yer aldı. Youtube'da 1-2 videosunu izlemiştim, dünyanın en iyi astrofizikçisi.

7/10

3x8

Baya güzel, eğlenceli bölümdü. Tek tek yazılacak çok komik sahne yoktu ama genel olarak güldürdü.

8/10

3x9

Geçen bölümün altındaydı İsveçli çift gıcıktı, bazı yerleri güzeldi ama yine de bölümün.

7/10

3x10

Bu bölüm iyiydi işte.

Jake'in Die Hard olayı çok iyiydi
Şu filmi her dizide duyuyorum ama izleyemedim bir türlü

Bu arada Rosa'ya da bi oyşşş çekelim

Akbaba'nın olmasıda iyiydi her cümlesi güldürdü reyizin

9/10

3x10

Güzeldi, eğlenceli bölümdü. Bu bölümü izlemeden önce Die Hard'ı bir kere daha izleseydim muhtemelen pek çok sahneyi daha iyi anlayacak ve daha çok gülecektim.

Akbaba zaman zaman gözükecek herhalde, gözüksün bence.

Bölümün kendisi bir yana baştaki Holt ve Amy'nin hediye olayı da çok komikti.

8/10

3x10

Arada böyle vukaatları çözsünler polisiye seven bünyeme iyi geldi.

Bruce Willis reyizin birçok filmini izleyen birisi olarak Zor Ölüm'e selam çakmaları da çok iyiydi.

Rosa'nın görünüşü iyi değildi bence. Ben Amy'nin üstündekini çıkarmasını bekledim.

8.5/10

Amy çıkarsa daha iyi olurdu tabi ama Rosa'da iyiydi be reyiz

Ben bu diziyi polisiye sanıyordum komedi olduğunu bilmiyordum, polis akademisi tarzındaysa başlayabilirim.. Bütün dizilerim bitti izleyecek bir şey bulamıyorum.

3x11

İyiydi. Amy'nin sakarlıkları güldürdü

En sonda Boyle'un Jake'e kardeşin olcak dediği yer sesli güldürdü

7/10