İlk bölüm pek güzel değildi ama yorumları görüp merak edip 3. bölümü izledim.
Ben de gayet beğendim. Çok güzeldi ilk bölüme göre baya ilerileme vardı.
Beden hocasının "makinayla bile oluyor bir tek benle olmuyor" dediği yerde sesli güldüm.
Daha çok güldüğüm yerler vardı ama 20 dakikalık bir komedi değil ki güldüğün yerleri hatırlayasın. Bölüm 105 dakikaydı o kadar güzel yerleri vardı ki unutuyorum.
İngilizce hocası: You are welcome.
Perşembeleri izlerim artık bu tempoda devam ederse.
Ingilizcem pek parlak değil bir de uzun bildiklerimi de unutmuşum.ahah ingilizce hocası You are welcome'ı teşekkür ederim manasında kullandı..geri kalan heryeri iyi anlamışsın orda bir ters köşe olduyanii orası normaldi
Ingilizcem pek parlak değil bir de uzun bildiklerimi de unutmuşum.Ben gülünecek durumdaymışım.
Ben o cümlenin tek bir mana ifade ettiğini unutmuşum. Genellikle is, are olmak gibi kullanılır da o yüzden cümleyi ters sandım şaka olsun diye yapmışlar zannettim.Estafurullah.... Olur canım böyle hatalar 😉 insanız hata yaparız..... amann olsun sanki ben çok mu biliyorum ingilizceyi.....
Ben o cümlenin tek bir mana ifade ettiğini unutmuşum. Genellikle is, are olmak gibi kullanılır da o yüzden cümleyi ters sandım şaka olsun diye yapmışlar zannettim.
Neyse çok iyi sahneleri vardı. Ama uzun olunca insan hatırlamıyor hepsini. Aklıma geldikçe yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?