Kanal D Boynu Bükükler - Dizi Yorumları

Başla başla, benim televizyondan izlediğim son yerli dizi galiba. :):)
Yorumun için teşekkür ederim. :)
hayirdir eski dizileri mi merak sardin? :D bu dizi kisa surdu ama inanilmaz keyifli bolumler izletti. muhakkak izle derim. @Aserat
Tam olarak "merak sarmak" denemez, ama ilgimi çekti. Beni Böyle Sev ve Sevdaluk'u bitirdim, şimdi BB'ye, sonra da Yalan Dünya'ya başlayacağım. Dördü de kaliteli projeler gibi göründükleri için dikkatimi çekti. :X

Ben 1 bölüm izledim o da oldukça güzeldi. :D
Sana da yorumun için teşekkür ederim. :X

Konudaki yorumlarımı okuduysan cevabımı biliyorsun yani harika bir dizi ne yazık ki çok çok erken bitti, düşünme bile başlamak için. :)
Yorumları okudum ve herkesin diziye ne kadar beğendiğini biliyorum, ama yine de bir sormak istedim. Cevabın için teşekkürler ayrıca. :)

Yalan Dünya'ya başlayınca haber ver @Aserat Şu an onu izleyen birisiyle konuşmaya çok ihtiyacım var. :D O kafaya dönmek istiyorum. :D

Yalan Dünya'ya başlayınca haber ver @Aserat Şu an onu izleyen birisiyle konuşmaya çok ihtiyacım var. :D O kafaya dönmek istiyorum. :D
Boynu Bükükler'i 2-3 güne bitiririm bölüm sayısı nedeniyle, sonra da Yalan Dünya'ya başlayacağım kısmetse. Her bölüm için yorum yapmaya çalışacağım, ama göreceğiz. :D

Bu arada iki saati aşan çok bölümü var mı, yoksa birkaç tane ile mi sınırlı? (b)

Boynu Bükükler'i 2-3 güne bitiririm bölüm sayısı nedeniyle, sonra da Yalan Dünya'ya başlayacağım kısmetse. Her bölüm için yorum yapmaya çalışacağım, ama göreceğiz. :D

Bu arada iki saati aşan çok bölümü var mı, yoksa birkaç tane ile mi sınırlı? (b)
İlk bölüm var ilk sezonda sadece. :) İzleyince 3 saat bile az gelecek. :D

İlk bölüm var ilk sezonda sadece. :) İzleyince 3 saat bile az gelecek. :D
Herhalde sezon finalleri ve sezon açılışları da öyledir. Bir de yılbaşı özel bölümü 160 dakikaymış galiba. :D

Herhalde sezon finalleri ve sezon açılışları da öyledir. Bir de yılbaşı özel bölümü 160 dakikaymış galiba. :D
160 dakika asla olmadı. :D Hayır ilk bölüm, 35., 36. Bölümler, 36 zaten Yılbaşı. Daha sonra biraz duruluyor zaten 70 dakika falan oluyor, Vasfiye gelince uzuyor tekrar ama 90 dakika falan oluyor en fazla. :D

160 dakika asla olmadı. :D Hayır ilk bölüm, 35., 36. Bölümler, 36 zaten Yılbaşı. Daha sonra biraz duruluyor zaten 70 dakika falan oluyor, Vasfiye gelince uzuyor tekrar ama 90 dakika falan oluyor en fazla. :D
Youtube'de bölümleri yükleyen bir hesapta öyle yazıyordu, ben de inanmışım hemen. Ama uzun bölümleri de vardır illa ki. :X

Youtube'de bölümleri yükleyen bir hesapta öyle yazıyordu, ben de inanmışım hemen. Ama uzun bölümleri de vardır illa ki. :X
Youtubeda felaket zaten, hepsi uzun, çünkü yasak olduğu için yavaşlatıyorlar diziyi, hepsi yavaş konuşuyor, bu nedenle hiç bakma derim oraya. :D

netd'den izle. Netd'de normal bölümler.

Youtubeda felaket zaten, hepsi uzun, çünkü yasak olduğu için yavaşlatıyorlar diziyi, hepsi yavaş konuşuyor, bu nedenle hiç bakma derim oraya. :D

netd'den izle. Netd'de normal bölümler.
Tamam, uyarı için teşekkürler. :X

Diziyi bitirdim. Kesinlikle çok iyiydi. 7 bölüm boyunca hiç sıkmadı, her bölüm beni ayrı ayrı çok eğlendirdi. Keşke Kanal D kıymasaydı, ama kanal kalite yoksunu olduktan sonra biz ne desek az. İzlemek isteyenlere tavsiye ederim. :)

Bu arada dizinin 3. bölümü izleyiciler tarafından en iyisi olarak görülmüş gibi, ama ben en çok soyguncuların yer aldığı 5. bölümü beğendim. Tabii 3 de çok güzeldi, orası ayrı. :X

Son düzenleme:
hepsi ayrı ayrı güzeldi valla reytingleride iyiyken bitirdi kanald o günden beri kanaldyi izlemiyorum izlemicemde

Diziyi bitirdim. Kesinlikle çok iyiydi. 7 bölüm boyunca hiç sıkmadı, her bölüm beni ayrı ayrı çok eğlendirdi. Keşke Kanal D kıymasaydı, ama kanal kalite yoksunu olduktan sonra biz ne desek az. İzlemek isteyenlere tavsiye ederim. :)

Bu arada dizinin 3. bölümü izleyiciler tarafından en iyisi olarak görülmüş gibi, ama ben en çok soyguncuların yer aldığı 5. bölümü beğendim. :X
Aynen soyguncular olan bölüm harika.Konuk oyuncular çok güzel seçilmişti o bölüm. :X