Kanal D Boynu Bükükler - Dizi Yorumları

Ben beğendim bu bölümüde :D

Yalnız şu Selim'e bir türlü ısınamadım ya, adam sadece repliğini söylüyor yüzünde bi ifade yok :D Ama Ersen reyiz iyi güldürüyor bayaa :D

6.bölümü izledim. Çok güzel bir bölümdü. Yılmaz ile İnci'nin diyalogları yine güldürdü. Selim ile Ersen kardeş çıktılar sanırsam. 😱 Selim'e üzüldüm ya annesinin resmini görünce nasıl duygulandı. Onun üstüne partide Ersen ile Miray'ı gördü. :( Finali iyi bağlarlar umarım. Yazık ettin diziye Kanal D yazık..

Final bölümünü izliyorum. :T Yazık ettin güzelim diziye Kanal D. Ünal Yeter baya güldürüyor bu bölüm. :D

Bölüm yine çok iyi. Göndermeler süper. :D Ersen formunda yine. :( Bitecek birazdan. :(

Fena bir fena değildi ama ucu açık bir sürü soru kaldı. Selim annesini bulamadı. Ve Ersen'le muhtemelen kardeştiler bu da ortaya çıkmadı. Selim ile Miray arasında da güzel bir aşk izleyebilirdik o da olmadı. Kısacası olmadı da olmadı. Kanal D'ye de bu diziyi gereksiz yere bitirmek yakışmadı.

Fena bir fena değildi ama ucu açık bir sürü soru kaldı. Selim annesini bulamadı. Ve Ersen'le muhtemelen kardeştiler bu da ortaya çıkmadı. Selim ile Miray arasında da güzel bir aşk izleyebilirdik o da olmadı. Kısacası olmadı da olmadı. Kanal D'ye de bu diziyi gereksiz yere bitirmek yakışmadı.
Bölüm yine çok iyi. Göndermeler süper. :D Ersen formunda yine. :( Bitecek birazdan. :(
:( Pazartesi değil miydi? Kaçırdık bölümü.. :(

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,228
Üyeler
8,560
Son Üye
Genwieboi