Kanal D Boynu Bükükler - Dizi Yorumları

dizi şu ana kadar her bölüm daha iyiye gidiyor özellikle 3.bölüm iyiydi cüneyt inayın kalemini severim zaten

Dünkü bölüm şu ana kadarki en güzel bölümdü. Fragmanlardan da belli ediyordu zaten kendini. :D Çok güldüğüm bir bölüm oldu. Selim, Ersen ve Mithat'ın seçim yarışı bölüme ciddi bir komiklik getirdi. :D Baya da göndermeler vardı. :D

Selim sarı Menderes yüzünden diskalifiye oldu ama Menderes olmasa seçimi kaybediyormuş zaten bir şey fark etmemiş. Hacı da Ersen'den intikamını alarak Selim'e kendini affettirdi, güzel oldu. :D

Başkanın Mithat olması çok ilginç oldu ama bekliyordum. Bakalım başkan olarak Mithat neler yapabilecek bekliyoruz merakla. :D

Dizinin dünkü bölümünü sözlükçüler de beğenmiş. Dizi oldu herhalde bu saatten sonra, inşallah reyting sıkıntısı olmaz yakında. Uzun zamandan sonra ilk kez bir yerli dizim var diyebilirim ama ilerleyen bölümlerde düşüş olmazsa tabii. :D

Birazını izledim bende ve beğendim :D Siyah saçlı kızın hacıyı öptüğü sahnede sesli güldüm :D

Dizi mükemmel başarılı yaww. hele en sonunda mithatın başkan olması yokmuydu..birde mithatın ilk başkanlık konuşması yaptığı sırada yaşadığı talihsizliklere epey bi güldüm..reyting anlamındada çok başarılı umarım uzun bir süre bizleri güldürmeye devam eder...:F:F Böylesine komik bir dizi her türlü tebriği hak ediyor... seçim olayları bol göndermeli ve eğlenceli olmuş...

İlk bölüm pek güzel değildi ama yorumları görüp merak edip 3. bölümü izledim.

Ben de gayet beğendim. Çok güzeldi ilk bölüme göre baya ilerileme vardı.

Beden hocasının "makinayla bile oluyor bir tek benle olmuyor" dediği yerde sesli güldüm. :F

Daha çok güldüğüm yerler vardı ama 20 dakikalık bir komedi değil ki güldüğün yerleri hatırlayasın. Bölüm 105 dakikaydı o kadar güzel yerleri vardı ki unutuyorum. :X

İngilizce hocası: You are welcome. :F

Perşembeleri izlerim artık bu tempoda devam ederse. :)

İlk bölüm pek güzel değildi ama yorumları görüp merak edip 3. bölümü izledim.

Ben de gayet beğendim. Çok güzeldi ilk bölüme göre baya ilerileme vardı.

Beden hocasının "makinayla bile oluyor bir tek benle olmuyor" dediği yerde sesli güldüm. :F

Daha çok güldüğüm yerler vardı ama 20 dakikalık bir komedi değil ki güldüğün yerleri hatırlayasın. Bölüm 105 dakikaydı o kadar güzel yerleri vardı ki unutuyorum. :X

İngilizce hocası: You are welcome. :F

Perşembeleri izlerim artık bu tempoda devam ederse. :)

ahah ingilizce hocası You are welcome'ı teşekkür ederim manasında kullandı..geri kalan heryeri iyi anlamışsın orda bir ters köşe oldu :D yanii orası normaldi :D

ahah ingilizce hocası You are welcome'ı teşekkür ederim manasında kullandı..geri kalan heryeri iyi anlamışsın orda bir ters köşe oldu :D yanii orası normaldi :D
Ingilizcem pek parlak değil bir de uzun bildiklerimi de unutmuşum. :F Ben gülünecek durumdaymışım. :F:F

Estafurullah :F:F.... Olur canım böyle hatalar 😉 insanız hata yaparız..... amann olsun sanki ben çok mu biliyorum ingilizceyi.....
Ben o cümlenin tek bir mana ifade ettiğini unutmuşum. Genellikle is, are olmak gibi kullanılır da o yüzden cümleyi ters sandım şaka olsun diye yapmışlar zannettim. :A

Neyse çok iyi sahneleri vardı. Ama uzun olunca insan hatırlamıyor hepsini. Aklıma geldikçe yazarım. :D

Ben o cümlenin tek bir mana ifade ettiğini unutmuşum. Genellikle is, are olmak gibi kullanılır da o yüzden cümleyi ters sandım şaka olsun diye yapmışlar zannettim. :A

Neyse çok iyi sahneleri vardı. Ama uzun olunca insan hatırlamıyor hepsini. Aklıma geldikçe yazarım. :D

Dizi mükemmelin üzerindeydi aşırı güldüm..özellikle mithatın ilk seçim konuşması sırasında kafasını felan vurması benim sesli gülmeme neden oldu :F

Abi dizi harika ya özellikle Hacinin sahnelerinde kahkaha atiyorum :D uzun zamandir böyle bir komedi dizisi eksikligi hissediyordum simdiye kadar bu eksikligi tamamiyle giderebildiler :) Bu tür diziler genelde bir sezon sonra bozmaya baslar umarim Boynu Bükükler ayni cizgiden devam eder.

Fragman yine çok iyi. :D Şu müdür yardımcısı da komik adam yahu. :D Mithat da havalara girmiş hemen. :D

Dün son sahnelerde ne güzel olmuştun öyle. :D Tekrar tekrar izliyorum. :D

1.jpg 2.jpg 3.jpg

Şimdi hatırladım bu repliği.

"İki kişinin bildiği sır değildir, ama iki kişinin bildiği iki şey sırdır. Çünkü adam başına bir sır düşer." :F koptum burda. :F

Son 1 saat.. Konuyu uplatalım, bölüm yorumlarınız için. :)

Ya cidden diziyi bu kadar seveceğimi hiç düşünmüyordum, her bölümünü 2, 3 defa izliyorum. :D