Kanal D Boynu Bükükler - Dizi Yorumları

Haha şu ana kadarki en iyi fragman. :D Yılmaz favorim yani büyük Osman @yakup09. :A Güzel ve komik bir dizi umarım Kanal D harcamaz. Biraz sabır göstermesi lazım..
Komünist çocuğu hacı yapmışlar :A ama zaten öbgzk de oynadığı için oyunculuk dersi vermesi çok doğal. :A
Aynen kanal'ın en azından 8 bölüm arkasında durması gerek net sonuç almak için. :)

Dizi yazın başlamalıydı bence, umarım Kanal D'ye yetecek oranlar alır ilerleyen haftalarda..

Komünist çocuğu hacı yapmışlar :A ama zaten öbgzk de oynadığı için oyunculuk dersi vermesi çok doğal. :A
Aynen kanal'ın en azından 8 bölüm arkasında durması gerek net sonuç almak için. :)
Fark-ı Ö.B.G.Z :A Ama çok komik olmuş yani senarist iyi düşünmüş. :D Umarım dediğin gibi olur ve kanal dizinin arkasında durup bizleri şaşırtır. Bu bölüm düşmesi kötü oldu. :(

Fark-ı Ö.B.G.Z :A Ama çok komik olmuş yani senarist iyi düşünmüş. :D Umarım dediğin gibi olur ve kanal dizinin arkasında durup bizleri şaşırtır. Bu bölüm düşmesi kötü oldu. :(
Çarşambanın ağır ab si merhamet 5 rtg le bitiyorsa bükükler devam edemez. :A

Evet, mesela ben yd'nin yayından kalmasına çok sevinirdim :A

İntikam bitti aramızda kalsın ab de coştu.:):)
Senin için elem keder dolmuş. :D

Hiçbir dizinin bitmesini istemem(Istisnalar hariç) böyle de bir post yazdığımı göremezsin, neticede onca emek veren emekçi var. :)

İkinci bölümün tekrarına rastladım biraz önce 5-10 dakika izledim ilk bölüme göre daha komikti. :D

Evet 2.bölümü ilk bölüme göre daha iyi olmuş. Umarım 3.bölüm daha da iyi olur ki fragmanından belli sağlam bir bölüm geliyor. :D

14:00 - 15:00 #sbt #reyting'leri 1) FOX: 1.97 2) ATV: 1.91 3) KANALD: 1.82

15:00 - 16:00 #sbt #reyting'leri 1) KANALD: 2.45 2) ATV: 1.92 3) FOX: 1.63

Tekrarı gayet iyi gitmiş. :Z