Maskeli Fedai
Favori Üye
aseret ve cengonun dizilerinde yan rollerinde tekrar yıldızımı parlatıyorum benPopuperlerligin azalıyor giderekçığlık dizisinde başrollük ten Çıktın
Çok sağol puan kırmadığın için, sadece bu bölümde yoksun merak etme diğerlerinde varsın dediğim gibi daha başına bir çok bela gelecek @Maskeli Fedai yüzündençok güzel bir bölümdü ama benim olmadığım bir bölüm yanı 9 vericektim aslında ama yinede puan kırmak istemedim 10 verdim 😉😉😉
sametin ölmesi çok kötü olur bence 😳😳😳
maskeliye çok gıcık olmaya başladım
Sağol aga puanını ankete işaretler misin ?Bölüm güzel olmuş.Puanım 10
TamamdırÇok sağol puan kırmadığın için, sadece bu bölümde yoksun merak etme diğerlerinde varsın dediğim gibi daha başına bir çok bela gelecek @Maskeli Fedai yüzünden
Sağol aga puanını ankete işaretler misin ?
ayoll elinde silah beni arıyorsun senin yüzünden saklanıyorum bölümlerde rol alamıyorum karşıma çıkıcaksın diye
Görevini yapıyor adam ne yapsınayoll elinde silah beni arıyorsun senin yüzünden saklanıyorum bölümlerde rol alamıyorum karşıma çıkıcaksın diye
ohaaaaaaaa içime bombamı yerleştiriyor 😱😱😱Görevini yapıyor adam ne yapsınAma başına belalar açacak örnek vereyim ameliyatla içine bomba yerleştirecek ilerleyen bölümlerde
Su diziyi pazar yapsan olmezsin dimi illa bana rakip olacaksin bana gıcık lik yapcaksin biraz @gözlemci yi ornek al ne kadar iyi biriSağol beğenmene sevindimDizim bundan sonra Cumartesi günleri yayınlanacak , 5.30'a kadar ne kadar reyting toplarsam kardırBugün yayınladım diye mi öldüreceksin ?
[HASHTAG]#Bombadabuyuktuzak[/HASHTAG]
Bnm dizm sayesinde @Çiğdem- in popülerliği hicbi zaman gitmez merak etme 😉Popuperlerligin azalıyor giderekçığlık dizisinde başrollük ten Çıktın
Yok pazar bana uymuyorSu diziyi pazar yapsan olmezsin dimi illa bana rakip olacaksin bana gıcık lik yapcaksin biraz @gözlemci yi ornek al ne kadar iyi biri
İşte pompy'nin aklına bile gelmeyecek kadar büyük bir belaohaaaaaaaa içime bombamı yerleştiriyor 😱😱😱
hahaha @pompy i bile geçtiniz vlla cnm onun bile aklına gelmezdi bu
Çok sağol aga, beğenmene çok sevindim evet bu bölüm biraz kısa olduWaaovv aga süperr olmuş
Özet'in her ne kadar uzun olsa ve Yeni bölüm'ünde her ne kadar kısa olsada süperdi umarım Zeynep ölmez bu Harun tam dayaklık artık benceBirde üstüne üstün Samet'de vuruldu valla feciydi süperr 10 puanın benden
Hayır belki yaşar ölmüş olamazÇok sağol aga, beğenmene çok sevindim evet bu bölüm biraz kısa olduZeynep öldü gözünden kaçtı sanırım, aynen öyle her dizide kötü rolde Çığlıkta katil Bombada ajan, Samet hakkında bir şey söylemiyorum heyecanı kaçmasın
Yok aga öldü artık o dönüş yok zaten pek sahnesi olmuyordu dizide lazım olunca kullanıyordum onuHayır belki yaşar ölmüş olamazBelki bir kurtulma yolu olur,Bence ölmesin yaşat onu
Üzüldüm gerçekten ölmese iyiydi bayada fenaydı Samet içinYok aga öldü artık o dönüş yok zaten pek sahnesi olmuyordu dizide lazım olunca kullanıyordum onu
Yok aga bölüme özel etiket hazırladım yani Samet , Polat ve Burhan aynı anda saldırıya uğruyor ya ondan 🙂Üzüldüm gerçekten ölmese iyiydi bayada fenaydı Samet için
#Bombadabuyuktuzak Bunuda merak ettim haftaya mı?
Hımm bende farklı hayatlarda bu tip hastagler uygulayacam ama haftaya içinYok aga bölüme özel etiket hazırladım yani Samet , Polat ve Burhan aynı anda saldırıya uğruyor ya ondan 🙂
Bıktım senden bari cuma yayinlaYok pazar bana uymuyor
İşte pompy'nin aklına bile gelmeyecek kadar büyük bir bela
Uygula aga tabikide
Gerçek reyting yarışı mı bu ya neden taktın bu kadarBıktım senden bari cuma yayinla@Çiğdem- bu arada dizimi yazmayi yeni bitirdim 17.20 gibi paylasirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?