Ceren ve Jale nereden çıktı şimdi?Ceren jandarmaya gider jinokologa gider jaleyle tanışır bunlarin hepsi 1 bolumde olabilir![]()
Ceren ve Jale nereden çıktı şimdi?Ceren jandarmaya gider jinokologa gider jaleyle tanışır bunlarin hepsi 1 bolumde olabilir![]()
Eklersin iste karakterler nolacak ikiside benim sevgilim olsunlarCeren ve Jale nereden çıktı şimdi?![]()
programın ne zaman başlayacak bu arada ?Aşkın Alfabesi bittikten sonra muhtemelen daha farklı bir proje yapacağım. Yavaş yavaş sıkılabiliyor insan. Ama yine de düşüneceğim...![]()
Sen Ozan'ın kardeşi İpek ile, kankan/ev arkadaşın/çocukluk dostun Barış da onun ikizi Çiçek ile aşk yaşıyor. Senin sevgilin var yani. Ama sonralar için ekleyebilirim belki...Eklersin iste karakterler nolacak ikiside benim sevgilim olsunlar![]()
![]()
Sen Ozan'ın kardeşi İpek ile, kankan/ev arkadaşın/çocukluk dostun Barış da onun ikizi Çiçek ile aşk yaşıyor. Senin sevgilin var yani. Ama sonralar için ekleyebilirim belki...![]()
O biraz bekleyecek. Şu aralar çok işim var ve ancak Aşkın Alfabesi'ne vakit ayırabiliyorum...programın ne zaman başlayacak bu arada ?![]()
böyle programlar forumda çok yapıldı, programda kendine özgü herkesi bağlayacak bir şey olması lazım tutması için bence, başarılar programındaO biraz bekleyecek. Şu aralar çok işim var ve ancak Aşkın Alfabesi'ne vakit ayırabiliyorum...![]()
İşte formatı da biraz geliştirmem lazım. En erken Aralık gibi başlayabilir, ama daha karar vermedim. Teşekkürler ayrıca...böyle programlar forumda çok yapıldı, programda kendine özgü herkesi bağlayacak bir şey olması lazım tutması için bence, başarılar programında![]()
şimdi geldim, şimdi yayınlayacam aynı saat olmayacak yaniBenim dizimle ayni saat :kızgın:
Yayinla hadişimdi geldim, şimdi yayınlayacam aynı saat olmayacak yani![]()
Yayinla hadişimdi geldim, şimdi yayınlayacam aynı saat olmayacak yani![]()