- Reaksiyon puanı
- 8,228
- Puanı
- 700
22.BÖLÜM -ÖZET
Aradan 1 hafta geçmiştir ve karakola yeni general bir general atanmıştır.Polat dökülen ecel terleri,yapılan dualar sonucunda iyileşmiştir.
Maskeli,Çiğdem’in evine gelmiştir.Camdan evin boş olduğunu fark eder.O anda yoldan yaşlı bir amca geçer.
Maskeli: Amca burdaki hanfendi taşındı mı acaba ?
Adam:Evet 1 hafta önce filan ayrıldı burdan askerler onu yeni bir eve taşıdı
Maskeli Peki,sağol amca (amca gittikten sonra):Lanet olası kadın kötü oldu bu nerden bulucam şimdi
bunu ben
Müntaz,Enver,Maskeli ve Harun kampta toplanmışlardır.
Müntaz: Tüm hazırlıklar tamam mı lan ?
Maskeli:Başkan benim şu Çiğdem işinde biraz problem çıktı ama diğer her şey hazır işe başlayabiliriz
Müntaz:Onu bu operasyondan sonra kullanıcaz yani şimdilik ihtiyacımız yok ama mutlaka onu bulmalıyız,şimdi operasyonun bilgilerini açıklıyorum,bugün Poyraz timine yeni general atandı ve yeni askerler göreve başladı bu akşam en ciddi 3 adamının evini vuracaz,yarın ise diğerlerine başka bir planımız olacak şimdi bu dosyada adresler yazıyor Maskeli sen Samet’e,Enver sen Polat’a,Harun sende Burhan’a baskın vereceksin,baskınlar eş zamanlı olacak,herkes yanına 5 adam alsın
-Emredersiniz başkanım
Samet evde karısıyla oturmuş muhabbet etmektedir,Polat ise Kurtlar Vadisi Pusu’yu izlerken,Burhan’da evde bilgisayarına bakmaktadır,CSI timi belirtilen yerlere gelmiştir.Telsizden konuşurlar:
Maskeli:Hazır mısınız beyler ?
Enver ve Harun:Hazırız
Maskeli:Operasyon başlasın o zaman
23.BÖLÜM-YENİ
Maskeli tam Samet’e nişan almıştır.O anda karısı Zeynep meyveleri almak için Samet’in önüne geçer ve o belinden vurulur.
Samet: Zeynepp
Enver’in 1 adamı ise Polat’ın evinin camının altına gelmiştir.Ordan bombayı atar.Bomba tam televizyonun yanına gelir.
Polat:Ne oluyo lann
Polat masayı kendine siper ederek bombadan kurtulur.Enver’in adamı ise silahını çıkarıp camdan ateş etmeye başlar.Polat çekmeceden aldığı silahıyla onu indirir.
Enver:Sıra sizde lan başlayın hadi
Polat:Ulan dizinin en heyecanlı yerinde nerden çıktın lan sizz
Burhan’ın evinde de çatışma başlamıştır.Burhan,Harun’un kurşunuyla kolundan yaralanmıştır.
Polat,Samet’e ulaşmaya çalışır.
Polat: Abi evime saldırı var adamlar kalabalık hareket edemiyorum
Samet(ağlıyordur):Bana da saldırıyor şerefsizler,karımı vurdular
Telefon Samet’in elinden düşer.
Polat: Abi durumu iyi mi,abi abii
Burhan’ın evine saldıran Harun:Bu işi uzatmaya gerek yok birazdan polisler damlar tek roketle bitireceğim işini
Harun roketi alarak eve doğrultur.Burhan onu fark eder.
Burhan:Olamazz
Burhan evden çıkmaya çalışır.Roket patlar.Burhan evden çıkmayı başarır ancak yaralı,baygın bir halde yerdedir.Harun ve adamları Burhan’ı alarak uzaktaki minibüslerine binerek kampa doğru yola koyulurlar.
Polat:Ulan nasıl çıkacam burdan,Allah’ım sen yardım et
Samet: Zeynep uyan Zeyneppp
Zeynep:Hakkını helal et Samet (şehadet getirir)
Samet: Zeynepppp
Samet çok üzgündür ve aynı zamanda da çok sinirlidir.Tekli silahını alarak evden çıkar ve ateş etmeye başlar.2 kişiyi vurur ancak Maskeli’de ona nişan alır.
Maskeli:Geber lann
Maskeli Samet’i karnından tek kurşunla vurur.Samet gelen mermiyle yere düşer.
23.BÖLÜM SONU
Senarist:kvp-medya
KURŞUN FİLM
@cookies @Çiğdem- @pompy @Maskeli Fedai @gözlemci @eros @aserat54 @mrt-06 @-KADİR- @papuleoo @ABAY_06 @Harunnn60 @sürgünüm @legolas9900 @KayıpSehir @-potterhead- @34rcp44 @Yiğitt
Bu bölüm etiketimiz: [HASHTAG]#Bombadabuyuktuzak[/HASHTAG]
Son düzenleme: