Çok sağol Yok bitmeyecek daha en az 2 sezon yayınlayacağımBenim dizim yayınlanmış.
Bal tadında olmuş valla bu diziyi erken bitirirsen seni engelleyebilirim,dizi o kadar tutucuki maşallah.
Sağol agaGüzel olmuş ellerine sağlık son kısmı iyi olmuş gelecek bölüm için heyecan yaratır.
Sağol beğenmene sevindim, özeti kısaltıcam diğer bölümlerdeŞu bölümleri kısa yapıyorsun ya ellerine sağlık
Kısa ve akıcı dizilere bayılıyorum özellikle.
Yine güzel olmuş yalnız özeti biraz daha kısa tutabilirsin gibi geliyor şahsen bana.
Yazı düzeni umarım sezon boyunca böyle gider , beğendim yine.
Puanım 10
Özet yayınlaman çok iyi ama biraz daha kısalsa tam oturur diye düşünüyorum.Sağol beğenmene sevindim, özeti kısaltıcam diğer bölümlerde
Sağol aga, evet daha yeni başlıyor @Maskeli Fedai, @Çiğdem- 'in başına da büyük belalalar açacakBiraz geç oldu kusura bakma aga. Eline sağlık yine bol aksiyonlu olmuş bölüm. Bölüm @Maskeli Fedai üzerine kurulmuş ne etmişsin adamlara öyle...
Bölüm uzunluğu da çok iyi aga hemen okudum ama @Yiğitt 'e katılıyorum özet biraz daha kısa olabilir. 10 puan verdim.Sağol aga, evet daha yeni başlıyor @Maskeli Fedai, @Çiğdem- 'in başına da büyük belalalar açacak
Tamamdır haftaya özet kısalacakBölüm uzunluğu da çok iyi aga hemen okudum ama @Yiğitt 'e katılıyorum özet biraz daha kısa olabilir. 10 puan verdim.