Bomba 23.Bölüm

23.Bölüme Puanınız Kaç ?

• 10

Oy: 7 77.8%
  • 9

Oy: 1 11.1%
  • 8

Oy: 0 0.0%
  • 7

Oy: 1 11.1%
  • 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    9
çok güzel bir bölümdü ama benim olmadığım bir bölüm yanı 9 vericektim aslında ama yinede puan kırmak istemedim 10 verdim 😉😉😉
sametin ölmesi çok kötü olur bence 😳😳😳
maskeliye çok gıcık olmaya başladım :kizgin::kizgin::kizgin:
Çok sağol puan kırmadığın için, sadece bu bölümde yoksun merak etme diğerlerinde varsın dediğim gibi daha başına bir çok bela gelecek @Maskeli Fedai yüzünden :D :A

Bölüm güzel olmuş.Puanım 10 :)
Sağol aga puanını ankete işaretler misin ? :)

[HASHTAG]#Bombadabuyuktuzak[/HASHTAG]

ayoll elinde silah beni arıyorsun senin yüzünden saklanıyorum bölümlerde rol alamıyorum karşıma çıkıcaksın diye :F:F:F
Görevini yapıyor adam ne yapsın :F Ama başına belalar açacak örnek vereyim ameliyatla içine bomba yerleştirecek ilerleyen bölümlerde :D

Sağol beğenmene sevindim :) Dizim bundan sonra Cumartesi günleri yayınlanacak , 5.30'a kadar ne kadar reyting toplarsam kardır :A Bugün yayınladım diye mi öldüreceksin ?

Su diziyi pazar yapsan olmezsin dimi illa bana rakip olacaksin bana gıcık lik yapcaksin biraz @gözlemci yi ornek al ne kadar iyi biri :bhr:

Su diziyi pazar yapsan olmezsin dimi illa bana rakip olacaksin bana gıcık lik yapcaksin biraz @gözlemci yi ornek al ne kadar iyi biri :bhr:
Yok pazar bana uymuyor :(

ohaaaaaaaa içime bombamı yerleştiriyor 😱😱😱
hahaha @pompy i bile geçtiniz vlla cnm onun bile aklına gelmezdi bu :F:F:F
İşte pompy'nin aklına bile gelmeyecek kadar büyük bir bela :F

Son düzenleme:
Waaovv aga süperr olmuş :D

Özet'in her ne kadar uzun olsa ve Yeni bölüm'ünde her ne kadar kısa olsada süperdi umarım Zeynep ölmez bu Harun tam dayaklık artık bence :bağır:Birde üstüne üstün Samet'de vuruldu valla feciydi süperr 10 puanın benden

Waaovv aga süperr olmuş :D

Özet'in her ne kadar uzun olsa ve Yeni bölüm'ünde her ne kadar kısa olsada süperdi umarım Zeynep ölmez bu Harun tam dayaklık artık bence :bağır:Birde üstüne üstün Samet'de vuruldu valla feciydi süperr 10 puanın benden
Çok sağol aga, beğenmene çok sevindim evet bu bölüm biraz kısa oldu :) Zeynep öldü gözünden kaçtı sanırım, aynen öyle her dizide kötü rolde Çığlıkta katil Bombada ajan, Samet hakkında bir şey söylemiyorum heyecanı kaçmasın :D

Çok sağol aga, beğenmene çok sevindim evet bu bölüm biraz kısa oldu :) Zeynep öldü gözünden kaçtı sanırım, aynen öyle her dizide kötü rolde Çığlıkta katil Bombada ajan, Samet hakkında bir şey söylemiyorum heyecanı kaçmasın :D

Hayır belki yaşar ölmüş olamaz :( Belki bir kurtulma yolu olur,Bence ölmesin yaşat onu :D

Dizine renk gelmiş valla heyecan iyidir bence bu seviyede tut süperdi Zeynep baya duygusaldı ama ölmemeli @kvp-medya