- Reaksiyon puanı
- 8,228
- Puanı
- 700
Silicem valla kendi kaşındıhahahahah @destere kendin kaşındın bak gözlemci dolap sahnelerini silicek
valla çiğdem bana aşık filan olursa puanım 10 olur şuan 7
kesinlikle zorlama olmadı kendi isteğimizle dolaba girdik
ayoll tabi siler artık yatağa geçtik dolap sahnesi yerine yatak sahnesi geliyormuş duymadınmıhahahahah @destere kendin kaşındın bak gözlemci dolap sahnelerini silicek
kocasının düşmanına aşık olan biri olarak ilk defa tarihe geçer heraldevalla çiğdem bana aşık filan olursa puanım 10 olur şuan 7
valla çiğdem bana aşık filan olursa puanım 10 olur şuan 7
Ohaa be senden zamparada olmaz olsa olsa zımpara olurhahahah şantaş yapıyor sana @kvp-medya
Ne kadar güzel intikam alıyon hayran kaldım diyebilir @Çiğdem- harunda intikama devam ederkocasının düşmanına aşık olan biri olarak ilk defa tarihe geçer heralde
aaa 😱Ohaa be senden zamparada olmaz olsa olsa zımpara olur
hahah yok hayırr dolabı tercih ederim benayoll tabi siler artık yatağa geçtik dolap sahnesi yerine yatak sahnesi geliyormuş duymadınmı)
Baksen neler olacakmış da senarist yeni yeni dökülüyorHarun Çiğdem'den Cenk'in Müntaz'a yaptıklarından dolayı intikam alacak
tamam aga 6 haziran'da sezon finaliAga kusura bakma hepsini 1 hazirandan sonra okuyacam İnsallah
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..
Baslatirim yardimina ihtiyacim olursa yardim eder misintamam aga 6 haziran'da sezon finali
senin dizi başlayacak mı yazın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?