sen de birinin kucağında aşırı hazdan geberirsin inşallahKayak yaparken kafalarını kırıp geberirler inş.
sen de birinin kucağında aşırı hazdan geberirsin inşallahKayak yaparken kafalarını kırıp geberirler inş.
Benim sallama yaptiğim nerde görülmüşkız anladık bana özendin algı yapmaya çalışıyon da biraz ufak salla 😱 @Forumdash bile daha iyi bir sallamasyon yapardı be
İkiniz de vız gelirsiniz bana
Aminsen de birinin kucağında aşırı hazdan geberirsin inşallah
@Harunnn60 ı dolduran kim kaç gündür bee asıl sen bu konuda bizi geçtin
biz her zaman gerçekleri söyleriz o lafın aslı safiye sultan hazretlerinden bize geçti o laf taklit yapmayın pleaseeeeee.... @Çiğdem-
Hahah hepimiz sahtekarız işte @serhatt dediği gibi al birimizi vur ötekinebiz her zaman gerçekleri söyleriz o lafın aslı safiye sultan hazretlerinden bize geçti o laf taklit yapmayın pleaseeeeee.... @Çiğdem-
Safiye yokken ortalıkta ben vardimbiz her zaman gerçekleri söyleriz o lafın aslı safiye sultan hazretlerinden bize geçti o laf taklit yapmayın pleaseeeeee.... @Çiğdem-
Aferin kabullenmen güzel
ay hoştttt hayallere bak 😱Safiye yokken ortalıkta ben vardimTabi sen benim lafımı beğendin, gittin bi akşam yemeğinde timurcuguna fısıldadın
bu sana denize özgüre 3 ünüze yeter bu çok yani sana
Sadece bana kalsın kimselere bırakmambu sana denize özgüre 3 ünüze yeter bu çok yani sana
Hayaller aleminde yaşamıyorsun uyan artıkay hoştttt hayallere bak 😱
Ben Kenan sen Sinem misin anlamadım
valla ikisi de olabilirm nasılsa aralarında çarpışma olmuyorBen Kenan sen Sinem misin anlamadım
En iyisini yapıyorvalla ikisi de olabilirm nasılsa aralarında çarpışma olmuyorkardeş kardeş rollerini oynuyorlar kameralara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?