her türlü hayatının rolü zaten boşanırsa en az 10 milyon garantiEn iyisini yapıyorSinem hayatının rolünü oynuyor o zaman
her türlü hayatının rolü zaten boşanırsa en az 10 milyon garantiEn iyisini yapıyorSinem hayatının rolünü oynuyor o zaman
Belki anlaşmalı evlendilerher türlü hayatının rolü zaten boşanırsa en az 10 milyon garanti
ayol gerçekleri açıklamakla tehdit ederse donuna ka alırBelki anlaşmalı evlendiler10m alamayabilir
Senden ders almalı sinsilikteayol gerçekleri açıklamakla tehdit ederse donuna ka alırben sinemde o sinsiliği gördüm
Serenay'ı ben Zorlu Center'da gördüm hatta yan yanaydık başta arkadaşım gördü ben hani nerede nerede dedimOnu serenay Sarıkaya ya dedi nonoş destere asla algı yapmana izin vermem pis cadoloz o işin ustası benim@Forumdash @Harunnn60
Bu konuda hala altını dolduramadığım boşluklar var.
Hhaha Aaa işte @Forumdash ın hüneriBu konuda hala altını dolduramadığım boşluklar var.
Bu saatde iç karartıcı diziler izliyorGelir @Forumdash da birazdan bakalım ortamı kurarırz
Topuklu ayakkabıları ile ezer geçer bence seni
Titansa başlıyoruz dimi
Beni göremez onlarTopuklu ayakkabıları ile ezer geçer bence seni
Titansan yarındandan sonra izlemeye başlayalım evet @Forumdash @turkuazz Aaa alamancı @kerem de sen ikna etBir bakarım mı sen zaten milleti örgütledin@Forumdash
Sen yine birşeyler çeviriyorsun ama hayırlısı.Titansan yarındandan sonra izlemeye başlayalım evet @Forumdash @turkuazz Aaa alamancı @kerem de sen ikna et
Aaa izleyecem diyorum ne karıştırıcaz ayollSen yine birşeyler çeviriyorsun ama hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?