Bizim Hikaye - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Güzel görünüyor ama çok bir değişik değil bence yani daha iyilerini de yapabilirler :D Bu hafta yeni bir rakip daha geliyor :D

2.bölüm gayet güzeldi :):D bence dizi eğlenceli ya ben dram dizisi beklerdim ama komedi ağırlıklı olmuş

Bölüm muhteşemdi. Hazal ve Burak harikalar ya, onların arasındaki diyaloglar o kadar iyi yazılıyor ki, seyrederken gözlerimi alamıyorum zaten bu muazzam uyumları karşısında. :love1: Fikri'nin oldu sahnelerde çok eğleniyorum. :F

İsmet çok tatlı ya, yerim ben onu. 🙄

Şeyma'nın temizlik ve evden çıkamama hastalığı, Fikri'nin ondan yararlanmaya çalışması Zeliha halayla ilgili olaylar felan çok güzeldi, çok güldüm. :F

Yeni bölüm fragmanımızda şahane. Filiz'in Barış'a olan bakışı ve o sarılış aman tanrım didiiimm. :mouth::mouth:

3. BÖLÜM

Çok keyifliydi yine, izlerken çok mutlu oluyorum. :D Zeliha hala bölüme büyük renk kattı, Fikri ile olan sahneleri sesli güldürdü. Fikret'in yerden yumurtayı kaşıkladığı sahnede de çok güldüm. :D Barış diyordur ben bunların içine nerden düştüm diye. :F

Son sahnede Filiz ve Barış buluştu, aşkımız yavaş yavaş alevleniyor diyebiliriz. :bhr: Fragman da harika. :Z