Bizim Hikaye - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Bu bölümü yarım yamalak izleyebildim. Tam Shameless'ı unutup yerli dizi izler gibi izleyeyim diyorum ama Tülay ve Tufan'ı görünce dünyam başıma düşüyor. V ve Kev gibi matrak bir çiftten böyle emekli albay ayarında bir çifti çıkarmayı nasıl başarmışlar? Neyse, Yunanistan macerası çok soluk geçti ama Filiz ve Jimmy'nin (uyarlamadaki adları da ezberleyemedim hala :D) diyalogları güzeldi.

Bu bölümü yarım yamalak izleyebildim. Tam Shameless'ı unutup yerli dizi izler gibi izleyeyim diyorum ama Tülay ve Tufan'ı görünce dünyam başıma düşüyor. V ve Kev gibi matrak bir çiftten böyle emekli albay ayarında bir çifti çıkarmayı nasıl başarmışlar? Neyse, Yunanistan macerası çok soluk geçti ama Filiz ve Jimmy'nin (uyarlamadaki adları da ezberleyemedim hala :D) diyalogları güzeldi.

Tülay tatlı da Tufan'ı ben de sevemedim kahvehane yerine meyhane olsaydı bari dükkanı. :D

İlk 1 saatlik kısmı tamamladım. Şahane bir ilk saat yaşadık kesinlikle. 2.bölümde de Şeyma karakterinin İsmet'i kurtarma sahnesi aşırı güzeldi. Hem müzik hem sahnenin vurgusu çok iyiydi. Gerçekten bu kadar ağır derecede hastalık olan insan varsa vay ki haline :D

Reha Özcan yine maşallahı var bölümü iyi sırtlamıştı. Hazalım zaten şahane. Şeyma'nın İsmet'i banyo yaptırdıktan sonra İsmet'in altına bırtlamasında çok güldüm :F

Genel olarak bir arayış içinde geçen bir bölüm ama eğlenceli bir bölüm. Şu Müjde de yeminle fırsatını bulsa Rahmet'i yatağa atacak Ne gıcık bir kız :A

Son 45 dakikalık kısmı da yarın izlerim :D

Kalan 45 dakikalık kısmı da tamamladım kesinlikle şahane ilerleyen bir bölüm olmuş. Fikri'nin halleri, Filiz ve Barış'ın onu kurtarması, Fikret'in ailesi için bir şeyler yapabilmesi çok iyiydi. Bunlar yapılırken acıtasyona girmemeleri de en güzel yönü zaten.

Ben Tülay'ı da çok seviyorum kocası eh işte ama asıl favorim Şeyma :D

Bu da yeni bölüm fragmanımız şahane bir bölüm geliyor yine :F Haftaya 7,50 reyting gelecek :A

@sokak sanati @ozgur2113 @serhatt @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @batuhankaralar @dizi kolik @yatutarsa ve diğer izleyenler :D

1. BÖLÜM

Harika olmuş dizi, çok çok beğendim. :Z

Dizi hem komedi hem dram. Ne ararsan var yani. Filiz ve Barış sezonun çifti olur bence, çok yakıştırdım ikisini. Hazal Kaya'ya böyle bir karakter yakışırdı zaten, rolüne de tam oturmuş. :D Ev ahalisini de baya beğendim, en çok Rahmet'i sevdim.

2. bölümü de gün içerisinde izleyeceğim, emeklerine sağlık. Perşembe günleri FOX'tayız o halde, sonunda perşembe akşamlarım doldu. :bhr: :Z

2. bölüm ilkine göre daha iyiydi. Tüm oyuncular birbirinden iyi ama bu bölüm özellikle Reha Özcan harikaydı. Böyle bölümlük konuların da olması güzel bir hava katıyor. Fragman da bayağı komik bekliyoruz merakla. :Z

Dün ki bölümde harikaydı. Filiz ve Barış sahneleri çok iyiydi, Fikri'nin Yunanistan macerası da iyiydi, özellikle Yunanistan'a bizim yemeklerimiz üzerinden yaptığı eleştiri süperdi. :F

Ama Hikmet'e kafa attığı sahnede çok sinirlendim Fikri'ye. Filiz'in çocuklarıma bir daha vurmayacaksın dediği sahnede ise nutkum tutuldu. Hazal'ım döktürüyor ya güzelliğim. :mouth: Filiz'in Barış ile olan Yunan yolculuğu da çok güzeldi, izlerken çok eğlendim. :X

Ayrıca ev ahalisi o babaya rağmen babalarını sahiplenmeleri, aramaları gerçekten güzeldi. Fikri'nin paraya düşkün olduğunu bildikleri için ve parayı çekmediği için kaybolduğuna kesin olarak bakmaları ise komediydi. :X

Fikret'in bencil olmadığını ve babasına benzemediğini göstermek için tava ve oyuncak alması yine hem güldüren hem duygulandıran sahnelerden biriydi. 🙄

2. BÖLÜM

Hahaha yine çok iyi bölümdü, ilk bölüme göre bunu daha çok beğendim. :Z

Fikri'nin Yunanistan'a gidişi baya güldürdü, Barış'tan böyle bir şey beklemezdim. Ben herhalde kaçırıp bir yere kilitledi dedim duyunca yuh dedim. :F Hapisteki adamın Türk oluşu da güldürdü. :D

Barış zengin mi fakir mi ben hala çözemedim açıkçası. Zenginim dedi, sonra vale oldu. Benzinlikte o kadar parayı çıkarınca yine bir kaldım. Anlarız birkaç bölüme herhalde.

Diziyi baya beğendim, şu an dizilerimin içerisinde 1. sıraya yükseldi. Bol reytingler inşallah. :bhr: :Z

2. BÖLÜM

Hahaha yine çok iyi bölümdü, ilk bölüme göre bunu daha çok beğendim. :Z

Fikri'nin Yunanistan'a gidişi baya güldürdü, Barış'tan böyle bir şey beklemezdim. Ben herhalde kaçırıp bir yere kilitledi dedim duyunca yuh dedim. :F Hapisteki adamın Türk oluşu da güldürdü. :D

Barış zengin mi fakir mi ben hala çözemedim açıkçası. Zenginim dedi, sonra vale oldu. Benzinlikte o kadar parayı çıkarınca yine bir kaldım. Anlarız birkaç bölüme herhalde.

Diziyi baya beğendim, şu an dizilerimin içerisinde 1. sıraya yükseldi. Bol reytingler inşallah. :bhr: :Z
Valeyim derken yalan söyledi zaten. Birilerini arayıp arabayı hazırlayın falan demişti hepsi tezgah. :A