Anderlecht 2-2 Fenerbahçe | UEFA Avrupa Ligi - Play Off Turu | Rövanş Maçı

📌 Tribünlerde iki takım taraftarları arasında çıkan arbede sonucu olaylar yaşanıyor.

📌 İsviçreli orta hakem maçı durdurdu.

📌 Hakemler ve iki takımın futbolcuları soyunma odasına gittiler.

📌 Maça ara verildi.

📌 Gelen bilgilere göre ev sahibi Anderlecht taraftarının olduğu maraton tribününde Fenerbahçeli taraftara ırkçı bir saldırı gerçekleştirildi.

📌 Stattaki bilboard'tan yapılan yazılı açıklamaya göre olayların sona ermesi halinde hakemlerin ve futbolcuların 5 dakika içinde sahaya döneceği, olayların devam etmesi halinde ise maçın tatil edilip ertelenebileceği belirtildi.

Son düzenleme:
Ya kardeşim kulüp maçtan önce başka tribünlerde oturmayın diye açıklama yaptı size niye ciddiye almıyorsunuz bunu? O tribünde oturacaksan da kendini tutmayı bileceksin. Gole mi sevindin ne yaptın da saldırdılar sana acaba be kardeşim. Umarım ciddi bir şeyi olmaz.

• Aynen
Reactions: Royal_Highness
Millet elinde birası ile oturuyor..

Hadi başlatın laaaa..

Ulaa Belçika ne çirkef çıktın.

📌 Tribünlerde iki takım taraftarları arasında çıkan arbede sonucu olaylar yaşanıyor.

📌 İsviçreli orta hakem maçı durdurdu.

📌 Hakemler ve iki takımın futbolcuları soyunma odasına gittiler.

📌 Maça ara verildi.

📌 Gelen bilgilere göre ev sahibi Anderlecht taraftarının olduğu maraton tribünündeki Fenerbahçeli taraftara ırkçı bir saldırı gerçekleştirildi.

📌 Stattaki bilboard'tan yapılan yazılı açıklamaya göre olayların sona ermesi halinde hakemlerin ve futbolcuların 5 dakika içinde sahaya döneceği, olayların devam etmesi halinde ise maçın tatil edilip ertelenebileceği belirtildi.
📌 İki takımın futbolcuları sahaya döndü ve ısınma hareketleri yapmaya başladı.

📌 Hakemler sahaya geldi.

📌 Maçın 6.dakikasında duran maç yaklaşık
15 dakikalık aranın ardından İsviçreli orta hakemin işaretiyle 6.dakikadan itibaren yeniden başladı.

Hahahahah topa vurmayı öğren önce cono. Şunun üzüldüğünü görmek beni aşırı keyiflendiriyor.

• Sinir Bozucu
Reactions: RüzgarGülü
Anderlecht kalecisinin tribünleri gaza getirip kavga çıkarmak için yaptığı kışkırtıcı harekete bakın..
Kendini yere atışı komedi.. Şovmen ya..

Neyse 1 1..

Geri pası kim icat ettiyse, geri yatsın 😡😡

Şu takımın geriye dayanıp, geri pasları her maçda deli ediyor beni..

Belçika aşırı çirkef çıktı.. Hele kalecinin kendini yere atmasıı..var devreye girip asıl kaleciye kırmızı çıkmasını çok isterdim.

FB topu öldüremiyor. Bu onlara sıkıntı yaratabilir. Anderlecht'in 3 numarası rezalet bir oyuncu olmasaydı şu anda skor daha değişik olabilirdi. Oynamaları gerektiği gibi oynuyor. FB'nin geçiş oyununa dönüp kanata hızlı adam koymasını bekliyorum başka türlü baskıdan çıkamayacak gibi gözüküyorlar.

• Sinir Bozucu
Mourinho rakip yerine kendi takımını uyuttu. Dürtükleyin onu kendine gelsin yoksa turu verecek.

Oyuncu formda El nesiri öyle yada böyle güzel oynuyor. Sezon başı çok dovduk onu ama şimdi takımı sırtlıyor gol atarak. Daha çok beklersin :)
Yorumu yanlış kişi için anlamışsın. :)

• Beğendim