Yapmasınlar sen boşver girme o konulara
Yapmasınlar sen boşver girme o konulara
Ben filmi mustafa erkek olsun diye yaptım @Çiğdem- ve @kvp-medya bilir takıntım var o konu üstündeYapmasınlar sen boşver girme o konulara![]()
öpüşme olmaz dedim mezarlıkta @cookies bende şu camide fuhuş yalanına gönderme yapıcaktım bilişim şube anlamaz diye vazgeçtimYapmasınlar sen boşver girme o konulara![]()
Oda nedenBu filme karşıyım ben![]()
birşey yapmadım ben ayrııca bir zombi olmadığımız kalmıştı yanı@Çiğdem- neler yapmışsın öyle abooo![]()
Begenmedinmi yanibirşey yapmadım ben ayrııca bir zombi olmadığımız kalmıştı yanı
karışık tuhaf bir film olmuş 🙂🙂
beğendim ama mezarlıkta sevişme sahneleri olmamıs gibi sankı yanı 🙂🙂Begenmedinmi yani![]()
Sevişme değil o senle bn ve mustafayla selin öpüşüyordu o kadarbeğendim ama mezarlıkta sevişme sahneleri olmamıs gibi sankı yanı 🙂🙂
mustafanın hortlamasına sevindim ama ölmesine çok üzülmüştüm 🙂🙂Sevişme değil o senle bn ve mustafayla selin öpüşüyordu o kadar![]()
Bende senin ölmene üzülmüştüm iyi oldu senle ben çok iyi ikili olacagız zombi evlendirme dairesinde evleniriz zombi bebeciklerimiz olurmustafanın hortlamasına sevindim ama ölmesine çok üzülmüştüm 🙂🙂
Mustafayada üzülmüştüm onunda bebekleri olur bizimdemustafanın hortlamasına sevindim ama ölmesine çok üzülmüştüm 🙂🙂
ohaaaa okadarda uzamasın bencee enisim vardı benim ayrıcaBende senin ölmene üzülmüştüm iyi oldu senle ben çok iyi ikili olacagız zombi evlendirme dairesinde evleniriz zombi bebeciklerimiz olur![]()
Boşver enisi enismi kaldı artık o evlendi gittiohaaaa okadarda uzamasın bencee enisim vardı benim ayrıca![]()
hahaha ayy sen iyice sapıttın vllaBoşver enisi enismi kaldı artık o evlendi gittisen bnm olacaksin zombi bebişlerimiz olacak mustafanında selinden çocukları olcakk hem anne hem anaanne olcaksın
![]()
bence bu tutmaz sihirli annemin devamı süper güçler adını aldıktan sonra hiç tutmuyorhahaha ayy sen iyice sapıttın vlla
diğer bölümle final yap bence yoksa herkesin akfası karışıcak![]()
hahaha ayy sen iyice sapıttın vlla
Evet 2. bölümde final yapacagım
diğer bölümle final yap bence yoksa herkesin akfası karışıcak![]()
Tutmuş ama senin reyting verilerine görebence bu tutmaz sihirli annemin devamı süper güçler adını aldıktan sonra hiç tutmuyor
Evet 2. bölümde final yapacagım![]()
![]()
Saol senide erkek yapacagım 2.sinin final sahnesind hepimiz erkek olacagızGüzel olmuş,Tebrikler.Ellerine Sağlık.
![]()
Saol@cookies çok komik olmuş