Yapmasınlar sen boşver girme o konulara
Yapmasınlar sen boşver girme o konulara
Ben filmi mustafa erkek olsun diye yaptım @Çiğdem- ve @kvp-medya bilir takıntım var o konu üstünde Ama ayrıntılı olmayacak o kısımlar hem bn profesyonel oldum o sahnelerde sır ve vampir sırlarında ihtisasımı yaptım hatta hatta bi defasında +18 film yayınlamıştım forumda 1 aylık ban yemiştim akıllandım yani o kadar ayrıntıya girmemYapmasınlar sen boşver girme o konulara
öpüşme olmaz dedim mezarlıkta @cookies bende şu camide fuhuş yalanına gönderme yapıcaktım bilişim şube anlamaz diye vazgeçtimYapmasınlar sen boşver girme o konulara
Oda neden o kadar izin aldım senden hem sen çok güzel yazıyodun içime işlemiş devam ettiremeden edemedimBu filme karşıyım ben
birşey yapmadım ben ayrııca bir zombi olmadığımız kalmıştı yanı@Çiğdem- neler yapmışsın öyle abooo
Begenmedinmi yanibirşey yapmadım ben ayrııca bir zombi olmadığımız kalmıştı yanı
karışık tuhaf bir film olmuş 🙂🙂
beğendim ama mezarlıkta sevişme sahneleri olmamıs gibi sankı yanı 🙂🙂Begenmedinmi yani
Sevişme değil o senle bn ve mustafayla selin öpüşüyordu o kadarbeğendim ama mezarlıkta sevişme sahneleri olmamıs gibi sankı yanı 🙂🙂
mustafanın hortlamasına sevindim ama ölmesine çok üzülmüştüm 🙂🙂Sevişme değil o senle bn ve mustafayla selin öpüşüyordu o kadar
Bende senin ölmene üzülmüştüm iyi oldu senle ben çok iyi ikili olacagız zombi evlendirme dairesinde evleniriz zombi bebeciklerimiz olurmustafanın hortlamasına sevindim ama ölmesine çok üzülmüştüm 🙂🙂
Mustafayada üzülmüştüm onunda bebekleri olur bizimdemustafanın hortlamasına sevindim ama ölmesine çok üzülmüştüm 🙂🙂
ohaaaa okadarda uzamasın bencee enisim vardı benim ayrıcaBende senin ölmene üzülmüştüm iyi oldu senle ben çok iyi ikili olacagız zombi evlendirme dairesinde evleniriz zombi bebeciklerimiz olur
Boşver enisi enismi kaldı artık o evlendi gitti sen bnm olacaksin zombi bebişlerimiz olacak mustafanında selinden çocukları olcakk hem anne hem anaanne olcaksınohaaaa okadarda uzamasın bencee enisim vardı benim ayrıca
hahaha ayy sen iyice sapıttın vllaBoşver enisi enismi kaldı artık o evlendi gitti sen bnm olacaksin zombi bebişlerimiz olacak mustafanında selinden çocukları olcakk hem anne hem anaanne olcaksın
bence bu tutmaz sihirli annemin devamı süper güçler adını aldıktan sonra hiç tutmuyorhahaha ayy sen iyice sapıttın vlla
diğer bölümle final yap bence yoksa herkesin akfası karışıcak
hahaha ayy sen iyice sapıttın vlla
Evet 2. bölümde final yapacagım
diğer bölümle final yap bence yoksa herkesin akfası karışıcak
Tutmuş ama senin reyting verilerine görebence bu tutmaz sihirli annemin devamı süper güçler adını aldıktan sonra hiç tutmuyor
Evet 2. bölümde final yapacagım
Saol senide erkek yapacagım 2.sinin final sahnesind hepimiz erkek olacagızGüzel olmuş,Tebrikler. Ellerine Sağlık.
Saol@cookies çok komik olmuş