- Reaksiyon puanı
- 19,180
- Puanı
- 1,060
Tamam artık etiketleyeceğim Şimdi istersen İsimsiz Kahramanların son yayınladığımın bölümüne bir bakEvet bakıyordum.Ben normalde senaryolar bölümüne bakmıyorum beni etiketleyenler olursa bakıyorum.Sen beni ilk bölümler etiketlemiştin ben de okumuştum ama daha sonradan onuya eklememiştin.Bombayı hatırlıyorum ya
TamamTamam artık etiketleyeceğim Şimdi istersen İsimsiz Kahramanların son yayınladığımın bölümüne bir bak
İnşallah bu film bana para kazandırır @pompy reyting sonuçlarını bekliyorum sen jest yapıp bana gönderiyosun iyi oluyor
Para mı kazandırırİnşallah bu film bana para kazandırır @pompy reyting sonuçlarını bekliyorum sen jest yapıp bana gönderiyosun iyi oluyor
İsimsiz Kahramanların 1.bölümü yok mu?Tamam artık etiketleyeceğim Şimdi istersen İsimsiz Kahramanların son yayınladığımın bölümüne bir bak
Yahu oyunda oynatmıyosunuz @Çiğdem- de aynısını sormuştu mesela bn ozandan 5 milyon dolar borç aldım sır dizisi için 4.5 milyon doları kaldı ödencek. Ff bankasına borcum var o yüzden dizilerde oynuyorum Yoksa canım sıkılıyor oynamanın ve yazmanın manası kalmıyor bu kurgu çok iyi oluyor motivasyonu arttirıyor sanada tavsiye ederimPara mı kazandırır
2. sinde beni bırakcak parlaklarla dolu bi odaya gidecek bakalım orda neler olacak@Çiğdem- neler yapmışsın öyle abooo
İlk bölümden itibaren etiketliyorum seni bi dakika bekleİsimsiz Kahramanların 1.bölümü yok mu?
Sende haklısın ama napıyım @kvp-medya herkesi öldürmüştü o yüzden @xemrexxx ide eklemek zorunda kaldım diziye fantastik olarak@cookies peri ve cadı büyücü sevmiyorlar hiç ben Süper güçlerden biliyorum
Boş zamanım yokki mesela Haven,The Vampire Diaries ve The Originals başlayacak.Haven bittikten sonra Game Of Thrones sonra Salem sonra Arrow Vikings The walking dead hepsini izlicem yaniYahu oyunda oynatmıyosunuz @Çiğdem- de aynısını sormuştu mesela bn ozandan 5 milyon dolar borç aldım sır dizisi için 4.5 milyon doları kaldı ödencek. Ff bankasına borcum var o yüzden dizilerde oynuyorum Yoksa canım sıkılıyor oynamanın ve yazmanın manası kalmıyor bu kurgu çok iyi oluyor motivasyonu arttirıyor sanada tavsiye ederim
2. sinde beni bırakcak parlaklarla dolu bi odaya gidecek bakalım orda neler olacak
Sevişme yok Yalnızca tutkulu öpüşme @kvp-medya engelliyor Mustafanın erkek olmasını @Çiğdem- e bayram. Ben ve ciğdemde öyle seyler yapmıyoduk@cookies Mezarlıkta seviştirmen olmamış tövbe tövbe başbakan tutuklar seni
O kadar dizi izliyosun hayal gücün gelişmiştir yazmaya kalksan yazarsınBoş zamanım yokki mesela Haven,The Vampire Diaries ve The Originals başlayacak.Haven bittikten sonra Game Of Thrones sonra Silas sonra Arrow Vikings The walking dead hepsini izlicem yani
Mezarlıkta o olmazki çarpılırlarSevişme yok Yalnızca tutkulu öpüşme @kvp-medya engelliyor Mustafanın erkek olmasını @Çiğdem- e bayram. Ben ve ciğdemde öyle seyler yapmıyoduk
O kadar dizi izliyosun hayal gücün gelişmiştir yazmaya kalksan yazarsın
Vampirlerle ilgili yazarım çünkü haklarında çok şey biliyorum...Yok ya ...Ama ilerde olabilirSevişme yok Yalnızca tutkulu öpüşme @kvp-medya engelliyor Mustafanın erkek olmasını @Çiğdem- e bayram. Ben ve ciğdemde öyle seyler yapmıyoduk
O kadar dizi izliyosun hayal gücün gelişmiştir yazmaya kalksan yazarsın
Reyiz demi bencede olmamış oraMezarlıkta o olmazki çarpılırlar