Bizim Hayatımız Kaçış Yok Filmi Part 1 Mezardan Uyanış ::

Henüz okumadım akşam okurum :)
Tamam bekliyorum sen 2.sinde ortalığı karıştırıyosun @destere özür dilerim @Çiğdem- le beni yaptığım için 2.sinde durumu düzeltirim inşallah. bu arada az önce olan sorunu sen daha önce yaşadınmı :(

Evet bakıyordum.Ben normalde senaryolar bölümüne bakmıyorum beni etiketleyenler olursa bakıyorum.Sen beni ilk bölümler etiketlemiştin ben de okumuştum ama daha sonradan onuya eklememiştin.Bombayı hatırlıyorum ya:)
Tamam artık etiketleyeceğim :) Şimdi istersen İsimsiz Kahramanların son yayınladığımın bölümüne bir bak :)

(b)Para mı kazandırır:D
Yahu oyunda oynatmıyosunuz @Çiğdem- de aynısını sormuştu mesela bn ozandan 5 milyon dolar borç aldım sır dizisi için 4.5 milyon doları kaldı ödencek. Ff bankasına borcum var o yüzden dizilerde oynuyorum :) Yoksa canım sıkılıyor oynamanın ve yazmanın manası kalmıyor bu kurgu çok iyi oluyor motivasyonu arttirıyor sanada tavsiye ederim :)

@Çiğdem- neler yapmışsın öyle abooo :F
2. sinde beni bırakcak parlaklarla dolu bi odaya gidecek bakalım orda neler olacak :)

Yahu oyunda oynatmıyosunuz @Çiğdem- de aynısını sormuştu mesela bn ozandan 5 milyon dolar borç aldım sır dizisi için 4.5 milyon doları kaldı ödencek. Ff bankasına borcum var o yüzden dizilerde oynuyorum :) Yoksa canım sıkılıyor oynamanın ve yazmanın manası kalmıyor bu kurgu çok iyi oluyor motivasyonu arttirıyor sanada tavsiye ederim :)

2. sinde beni bırakcak parlaklarla dolu bi odaya gidecek bakalım orda neler olacak :)
Boş zamanım yokki mesela Haven,The Vampire Diaries ve The Originals başlayacak.Haven bittikten sonra Game Of Thrones sonra Salem sonra Arrow Vikings The walking dead hepsini izlicem yani :(

@cookies Mezarlıkta seviştirmen olmamış tövbe tövbe başbakan tutuklar seni
Sevişme yok :) Yalnızca tutkulu öpüşme :) @kvp-medya engelliyor Mustafanın erkek olmasını @Çiğdem- e bayram. Ben ve ciğdemde öyle seyler yapmıyoduk :)

Boş zamanım yokki mesela Haven,The Vampire Diaries ve The Originals başlayacak.Haven bittikten sonra Game Of Thrones sonra Silas sonra Arrow Vikings The walking dead hepsini izlicem yani :(
O kadar dizi izliyosun hayal gücün gelişmiştir yazmaya kalksan yazarsın :)

Sevişme yok :) Yalnızca tutkulu öpüşme :) @kvp-medya engelliyor Mustafanın erkek olmasını @Çiğdem- e bayram. Ben ve ciğdemde öyle seyler yapmıyoduk :)

O kadar dizi izliyosun hayal gücün gelişmiştir yazmaya kalksan yazarsın :)
Vampirlerle ilgili yazarım çünkü haklarında çok şey biliyorum...Yok ya ...Ama ilerde olabilir:D