Defol be sende Şermin gibi temizlikçi olcan gitcen.Senden olsa olsa şirketime hademe olur.![]()
Defol be sende Şermin gibi temizlikçi olcan gitcen.Senden olsa olsa şirketime hademe olur.![]()
ağaca cıkın bari sizi ora paklar sgdhsajkasNe güzel işte temiz havada....![]()
Müjgan mevzusu ne alakaydı orda ben onu anlamadım anlatsanıza hayrınıza.Müjgan'ın kamerasıyla meslek seçimi yaomak ve anasının hayatını çekmek![]()
Müjganlık bişey olmadıMüjgan mevzusu ne alakaydı orda ben onu anlamadım anlatsanıza hayrınıza.Adı geçti bir yerde ben kısık sesle izliyordum da.
![]()
Ohh be şirketin başina gerçek bir YAMAN geçti... Adana gerçek kadının gücünü görmüş 💪@EmreCan @serhatt
Züleyha şimdi Haminne modunda takılıyordurYılmaz, öz babası Yıldonun resmini masaya koymamiş ya da ben göremedim
![]()
O konuda çok haklısın.![]()
Duygulandın mı Faruk dedeZüleyha öldü öldü...
Yılmaz ne hain evlat yaaa.![]()
İçi boş bir finaldiDuygulandın mı Faruk dede
Gebersin aman. .ssDuygulandın mı Faruk dede
Bende dedim Müjgan'ın adı geçince noluyoz dedim de pek anlayamadım.Müjganlık bişey olmadıMüjganın adını vermişler Fikret kızına o var sadece
![]()
Ben bile duygulanıcam.Duygulandın mı Faruk dede![]()
Sanane be ne istersek yaparız.ağaca cıkın bari sizi ora paklar sgdhsajkas![]()
Son sahne dışında pek de dolu değildi evet.Ben daha dolu birşey beklerdim bu yapılan saygısızlığı kınıyorum.@serhatt
Daha havadar olur diyeSanane be ne istersek yaparız.![]()
saygısızlık 4.sezonla oldu zatenBen daha dolu birşey beklerdim bu yapılan saygısızlığı kınıyorum.@serhatt
Hmm ok.Daha havadar olur diye
saygısızlık 4.sezonla oldu zaten![]()
Haminne 4 sezondur söyleyemediklerini 5 dk içinde söyledi.Son sahne dışında pek de dolu değildi evet.![]()
Reytingi olan şeyi bitirseydiler daha saygısız olurdular.Daha havadar olur diye
saygısızlık 4.sezonla oldu zaten![]()
Aynen.Haminne 4 sezondur söyleyemediklerini 5 dk içinde söyledi.
Reytingi olan şeyi bitirseydiler daha saygısız olurdular.![]()
Efsane diziler yüksek reytingle biterHaminne 4 sezondur söyleyemediklerini 5 dk içinde söyledi.
Reytingi olan şeyi bitirseydiler daha saygısız olurdular.![]()
Bu daha efsaneydi. 🥸Efsane diziler yüksek reytingle biterBunlar kestane olarak devam ettiler
![]()
eeeöfffsahneydiBu daha efsaneydi. 🥸
Harikaydı. 🥺🥺🥺🥺eeeöfffsahneydi![]()