Kızı zorla alıkoyan da demir.yan sanayi fekelinin parasını alıp evli kadını kaçıran yıldo
Kızı zorla alıkoyan da demir.yan sanayi fekelinin parasını alıp evli kadını kaçıran yıldo
Demir her zaman onun ipini saldi. Düzgünce konusup gidebilirdi. Yıldonun öldüğü zamanki gibiKızı zorla alıkoyan da demir.
Tabi canım, ruh hastası adam Yılmaz'la buluştu diye öldürücekti Müjgan'ın oyununa kanıp Demir gibisi geç bile kaldı ölmek için.Demir her zaman onun ipini saldi. Düzgünce konusup gidebilirdi. Yıldonun öldüğü zamanki gibi
Tabi canım, ruh hastası adam Yılmaz'la buluştu diye öldürücekti Müjgan'ın oyununa kanıp Demir gibisi geç bile kaldı ölmek için.
Züleyha'ya attığı tokat, meydanda silah çekmesi layığını buldu... Müjgan tam bir psikopattı.Asıl ruh hastası müjganı bile delirten yıldo Kız kendi halinde doktordu sadece
O konuda çok haklısın.Final dediğin şey başrolün etrafında döner. Şuan ne izliyoruz??? Sezona katkısı olmayan 3.yan kadrodan oyuncu
Sadece o konu muO konuda çok haklısın.
İnsan arada hata yaptiğini kabullenmeli. Bu sezon izleyerek hata yaptinYessss.
Züleyha öldü öldü...Ohh be şirketin başina gerçek bir YAMAN geçti... Adana gerçek kadının gücünü görmüş 💪@EmreCan @serhatt
Züleyha şimdi Haminne modunda takılıyordur Yılmaz, öz babası Yıldonun resmini masaya koymamiş ya da ben göremedim
Yoo vakit geçirdim zarar olarak görmüyorum çünkü izleyecek bir halt yoktu.İnsan arada hata yaptiğini kabullenmeli. Bu sezon izleyerek hata yaptin
Ne haini beee ne hayırlı evlatmiş ki oZüleyha öldü öldü...
Yılmaz ne hain evlat yaaa.
Hayırsız onun gibi evlat olmaz olsuuun.Ne haini beee ne hayırlı evlatmiş ki o
Ben geçmeliydim o şirketin başına.Ohh be şirketin başina gerçek bir YAMAN geçti... Adana gerçek kadının gücünü görmüş 💪@EmreCan @serhatt
Züleyha şimdi Haminne modunda takılıyordur Yılmaz, öz babası Yıldonun resmini masaya koymamiş ya da ben göremedim
Ben yeni ortağıyım şirketin. @ForumdashBen geçmeliydim o şirketin başına.
Senden olsa olsa şirketime hademe olur.Ben yeni ortağıyım şirketin. @Forumdash
Müjgan'ın kamerasıyla meslek seçimi yaomak ve anasının hayatını çekmekHayırsız onun gibi evlat olmaz olsuuun.
Sana kalsa o şirket ibo ile züleyha gibi portakal ağaçlari arasında geçerdiBen geçmeliydim o şirketin başına.
Ne güzel işte temiz havada....Müjgan'ın kamerasıyla meslek seçimi yaomak ve anasının hayatını çekmek
Sana kalsa o şirket ibo ile züleyha gibi portakal ağaçlari arasında geçerdi