'Bir Yeraltı Sit-Com'u Sezon Finali Yapıyor! | Exxen

O diziyi Engin Günaydın'ın karakteri yüzünden sevmemiştim. Çok abartı bir karakter. 10 Bin Adım'da neyse ki kurtuldu o imajdan.

Ama başka ve güncel diziydi.
Dizinin başına oturup izlesem bir yorum yapabilirim ancak ama cesaretim 0.
Engin Günaydın'ın 10 Bin Adım'daki karakterine laf yok yalnız, çok iyi cidden.

Peki 2 kanal 1 dijital platformda yayınlanan bir dizi diyeceğim güncel sayılmaz o da hem o iyiydi.

------

Sana şaşırmadım

10 Bin Adım'da cidden çok iyiydi, umarım devamında da bozmazlar. Şimdi Andropoz'u bekliyorum.

Baş harfi J.

10 Bin Adım'da cidden çok iyiydi, umarım devamında da bozmazlar. Şimdi Andropoz'u bekliyorum.

Baş harfi J.
Aman 10 dakikalık bir dizide hiçbir karakterin bozacağını sanmıyorum hele Devin Özgür Çınar yazıyorsa.
O diziyi ben de merak ediyorum.

O zaman tahminim doğru ama iyiydi bence be o.

Aman 10 dakikalık bir dizide hiçbir karakterin bozacağını sanmıyorum hele Devin Özgür Çınar yazıyorsa.
O diziyi ben de merak ediyorum.

O zaman tahminim doğru ama iyiydi bence be o.
Çok iyi ikili oldular onunla, umarım öyle de devam eder.

Bir kaç bölümünü izlemiş biri olarak söylüyorum izlenilecek bir iş değil.

Reactions: slhttnmtl
Yer Altı Sitcomu
Yeni Gelin
Kuzey Yıldızı
Çocuklar Duymasın
Jet Sosyete @Emre Ozansoy 59 bölümün 15,20 bölümü iyidi toplasan kalanı leş
dijital platforma geçince dedim RTÜK karışmıyor iyi olabilir yok orada 2 bölüm iyidi kalanı rezalet
Gülse den böyle bir dizi asla beklemiyordum

Çok iyi ikili oldular onunla, umarım öyle de devam eder.

Bir kaç bölümünü izlemiş biri olarak söylüyorum izlenilecek bir iş değil.
Bu cümle aşırı doğru ama fazla bir kısmını izleyen biri olarak ben de seviyorum.
Ah Gizem fakir olursa diye bir video var, videoyu 3 oldu izlediğim ama Zahide'nin ammaaan dediği bir kısım için bulmuştum ilk.
Bir de hazır aklıma gelmişken Puhu'dakilere başlayayım yarın hazır boştayken.

Kuzey Yıldızı ve Çocuklar Duymasın'ı listeden çıkarabiliriz. Kuzey Yıldızı da çok iyi dizi ve izlersen seversin bence.
Çocuklar Duymasın'ın son çekileni iyiydi, ama finale doğru bozdular onu da.

Bende TV'den bir kaç bölüm ile dijitalden sevdiğim ünlülerin konuk olduğu bölümleri izledim, ama pek iyi değildi.

Reactions: Carpe Diem
Niye kızdin caniiim asjajahahah @slhttnmtl

Yeni Gelin'e herkes cringe dedi ama güzeldi.
Hem sen daha düne kadar 15, 20 bölümü iyi dedin de 'leş' ve 'Gülse'den böyle bir dizi asla beklemiyordum' ne zaman çıktı.