Bir kaç beklediğim dizi var, onlar gelince tekrar olurum üye. O zaman izlerim.Sihirli annemin 2.sezonunu bekleseydin
Bir kaç beklediğim dizi var, onlar gelince tekrar olurum üye. O zaman izlerim.Sihirli annemin 2.sezonunu bekleseydin
Dizinin başına oturup izlesem bir yorum yapabilirim ancak ama cesaretim 0. Engin Günaydın'ın 10 Bin Adım'daki karakterine laf yok yalnız, çok iyi cidden.O diziyi Engin Günaydın'ın karakteri yüzünden sevmemiştim. Çok abartı bir karakter. 10 Bin Adım'da neyse ki kurtuldu o imajdan.
Ama başka ve güncel diziydi.
Sana şaşırmadımBende üyeyim exxene @slhttnmtl
10 Bin Adım'da cidden çok iyiydi, umarım devamında da bozmazlar. Şimdi Andropoz'u bekliyorum.Dizinin başına oturup izlesem bir yorum yapabilirim ancak ama cesaretim 0. Engin Günaydın'ın 10 Bin Adım'daki karakterine laf yok yalnız, çok iyi cidden.
Peki 2 kanal 1 dijital platformda yayınlanan bir dizi diyeceğim güncel sayılmaz o da hem o iyiydi.
------
Sana şaşırmadım
Hükümsüzü seyrediyorum birde ama sabahlarıBir kaç beklediğim dizi var, onlar gelince tekrar olurum üye. O zaman izlerim.
Platformun açık ara en iyi üç dizisinden biri. İyi yapıyorsun.Hükümsüzü seyrediyorum birde ama sabahları
Aman 10 dakikalık bir dizide hiçbir karakterin bozacağını sanmıyorum hele Devin Özgür Çınar yazıyorsa. O diziyi ben de merak ediyorum.10 Bin Adım'da cidden çok iyiydi, umarım devamında da bozmazlar. Şimdi Andropoz'u bekliyorum.
Baş harfi J.
Sihirli annemi seyrediyordum 15.Bölümde Sezon Finali yaptıPlatformun açık ara en iyi üç dizisinden biri. İyi yapıyorsun.
Çok iyi ikili oldular onunla, umarım öyle de devam eder.Aman 10 dakikalık bir dizide hiçbir karakterin bozacağını sanmıyorum hele Devin Özgür Çınar yazıyorsa. O diziyi ben de merak ediyorum.
O zaman tahminim doğru ama iyiydi bence be o.
Eylül'de anca başlar.Sihirli annemi seyrediyordum 15.Bölümde Sezon Finali yaptı
İlk 4'te kim var.Jet Sosyete desene neden kıvranıyon haklısın @Emre Ozansoy bu dizi onu 5. Sıraya attı işte
Merak ettim, üye olunca ikinci sezon ile birlikte izlerim.Sezon Finali heyecanlı bitti @Emre Ozansoy
Bu cümle aşırı doğru ama fazla bir kısmını izleyen biri olarak ben de seviyorum. Ah Gizem fakir olursa diye bir video var, videoyu 3 oldu izlediğim ama Zahide'nin ammaaan dediği bir kısım için bulmuştum ilk. Bir de hazır aklıma gelmişken Puhu'dakilere başlayayım yarın hazır boştayken.Çok iyi ikili oldular onunla, umarım öyle de devam eder.
Bir kaç bölümünü izlemiş biri olarak söylüyorum izlenilecek bir iş değil.
Kuzey Yıldızı ve Çocuklar Duymasın'ı listeden çıkarabiliriz. Kuzey Yıldızı da çok iyi dizi ve izlersen seversin bence. Çocuklar Duymasın'ın son çekileni iyiydi, ama finale doğru bozdular onu da.Yer Altı Sitcomu
Yeni Gelin
Kuzey Yıldızı
Çocuklar Duymasın
Jet Sosyete @Emre Ozansoy 59 bölümün 15,20 bölümü iyidi toplasan kalanı leş dijital platforma geçince dedim RTÜK karışmıyor iyi olabilir yok orada 2 bölüm iyidi kalanı rezalet Gülse den böyle bir dizi asla beklemiyordum
Niye kızdin caniiim asjajahahah @slhttnmtlYer Altı Sitcomu
Yeni Gelin
Kuzey Yıldızı
Çocuklar Duymasın
Jet Sosyete @Emre Ozansoy 59 bölümün 15,20 bölümü iyidi toplasan kalanı leş dijital platforma geçince dedim RTÜK karışmıyor iyi olabilir yok orada 2 bölüm iyidi kalanı rezalet Gülse den böyle bir dizi asla beklemiyordum
Yeni Gelin'e herkes cringe dedi ama güzeldi. Hem sen daha düne kadar 15, 20 bölümü iyi dedin de 'leş' ve 'Gülse'den böyle bir dizi asla beklemiyordum' ne zaman çıktı.Yer Altı Sitcomu
Yeni Gelin
Kuzey Yıldızı
Çocuklar Duymasın
Başlayacak başka dizi mi kalmadı? Gel başka dizi izleyelim.Bir de hazır aklıma gelmişken Puhu'dakilere başlayayım yarın hazır boştayken.