'Bir Yeraltı Sit-Com'u Sezon Finali Yapıyor! | Exxen

5 günlük aradan sonra Mom'a döneceğim. :A Tabi başka dizi diyorsan önüme 1 saatlik komedi alternatifleri sunulursa değerlendiririm. :A Hem Mom'u da günde 10-11 bölüm izleyeceğime 7-8 bölüm izleyiveririm. :A
4N1K Yeni Başlangıçlar'ı izleyebiliriz. :bhr:

Kuzey Yıldızı ve Çocuklar Duymasın'ı listeden çıkarabiliriz. Kuzey Yıldızı da çok iyi dizi ve izlersen seversin bence. :A Çocuklar Duymasın'ın son çekileni iyiydi, ama finale doğru bozdular onu da. :A

Bende TV'den bir kaç bölüm ile dijitalden sevdiğim ünlülerin konuk olduğu bölümleri izledim, ama pek iyi değildi. :A
Bence oldukları yerde kalsınlar :A. Bence tırt :A. Sevmem net :A. Valla fragmanlarını takip ediyordum eh işte idare eder ama izler miyim bilmem. Dijitale geçince umudum vardı iyi olabilir diye ama cık dijital bölümünü max 5 bölüm iyi

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Yeni Gelin'e herkes cringe dedi ama güzeldi. :A Hem sen daha düne kadar 15, 20 bölümü iyi dedin de 'leş' ve 'Gülse'den böyle bir dizi asla beklemiyordum' ne zaman çıktı. :A
Bence değildi. Yoo demiştim daha öncelerde 15,20 bölüm iyi olduğunu kalanının kötü olduğunu
Aman o kalsın. :A Jet Sosyete en az 5 kat daha iyi. :A
3 bölümü izledim ve çaldıkları zamanımı geri istiyorum :A

• Sinir Bozucu
Reactions: slhttnmtl
Yine alakalı alakasız her şey konuşulmuş keşke bu muhabbetler özelden veya Sohbet Konusu'nda yapılsa. :) :) Neyse konuyla zerre ilgisi olmamasına rağmen Jet Sosyete yine düşman çatlamış diye yorumladım. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Avrupa Yakası. :A Onu sevmediğinden odur diye düşündüm. :A
Burhan'a davranışlarında bir cringe lık bulmadım. :Z
Yeni Gelin'e herkes cringe dedi ama güzeldi. :A Hem sen daha düne kadar 15, 20 bölümü iyi dedin de 'leş' ve 'Gülse'den böyle bir dizi asla beklemiyordum' ne zaman çıktı. :A
Yeni Gelin dizisine katılıyorum.Başlarda izlerken sinir oldum.Sonra devam etmedim edilecek gibi değildi. 😡