'Bir Yeraltı Sit-Com'u Sezon Finali Yapıyor! | Exxen

Evet valla 5 sene de beklerim yeter ki iyi iş olsun :bhr:
5 sene de çok be şimdi. :A

Burhan'a davranışlarında bir cringe lık bulmadım. :Z

Yeni Gelin dizisine katılıyorum.Başlarda izlerken sinir oldum.Sonra devam etmedim edilecek gibi değildi. 😡
Burhan'a cringe demedim hatta izlemediğim için yorum bile yapmadım. :A

Ben geçen sene denk geldikçe tekrarlarından izliyordum ve sinir olunacak nesi vardı ki dizinin. :A

5 sene de çok be şimdi. :A

Burhan'a cringe demedim hatta izlemediğim için yorum bile yapmadım. :A

Ben geçen sene denk geldikçe tekrarlarından izliyordum ve sinir olunacak nesi vardı ki dizinin. :A
Nasıl demedin?Atma Ziyaaa
Jessica May'i hizmetçi gibi kullanıyorlardı.Bunun adına da "adet" diyorlar veya adı her neyse.

• İlginç
Reactions: slhttnmtl
Haklısın 2 sene o zaman :A
Bak ona çok diyeceğim de çok değil gibi. :A Belki seneye sezon ortasında da olabilir. :A
------

Nasıl demedin?Atma Ziyaaa
Jessica May'i hizmetçi gibi kullanıyorlardı.Bunun adı da "adet" diyorlar veya adı her neyse.
Mesajımı alıntılar mısın, cidden demedim işte yorum bile yapmadım. :A

Sonra o durum çözüldü ki. Kumalar zaten ne kadar komik gösterilirse gösterilsin içlerinde bir kötülük var. :A

İşte Yeni Gelin cringe damgası yedi ama cringe değil demişim, öbür cümlem de Alos'un dediklerine itafen yazdığım bir cümle. O görüşler bana ait değil ve Burhan'la alakası da yok, Alos onu JS için söylemişti. :A @12.Adam

İşte Yeni Gelin cringe damgası yedi ama cringe değil demişim, öbür cümlem de Alos'un dediklerine itafen yazdığım bir cümle. O görüşler bana ait değil ve Burhan'la alakası da yok, Alos onu JS için söylemişti. :A @12.Adam
Üst üste olunca karambole geldi. :A Konu çorbaya döndü.Kim vurduya gittin.

Yine alakalı alakasız her şey konuşulmuş keşke bu muhabbetler özelden veya Sohbet Konusu'nda yapılsa. :) :) Neyse konuyla zerre ilgisi olmamasına rağmen Jet Sosyete yine düşman çatlamış diye yorumladım. :A
Sen de bir hoşsun. Böyle konularda konuşulmasa nasıl post katılıp zirveye oturulacak. :A