'Bir Yeraltı Sit-Com'u Sezon Finali Yapıyor! | Exxen

O diziyi Engin Günaydın'ın karakteri yüzünden sevmemiştim. Çok abartı bir karakter. 10 Bin Adım'da neyse ki kurtuldu o imajdan. :Z

Ama başka ve güncel diziydi. :A
Dizinin başına oturup izlesem bir yorum yapabilirim ancak ama cesaretim 0. :A Engin Günaydın'ın 10 Bin Adım'daki karakterine laf yok yalnız, çok iyi cidden. :A

Peki 2 kanal 1 dijital platformda yayınlanan bir dizi diyeceğim güncel sayılmaz o da hem o iyiydi. :A
------

Sana şaşırmadım

Dizinin başına oturup izlesem bir yorum yapabilirim ancak ama cesaretim 0. :A Engin Günaydın'ın 10 Bin Adım'daki karakterine laf yok yalnız, çok iyi cidden. :A

Peki 2 kanal 1 dijital platformda yayınlanan bir dizi diyeceğim güncel sayılmaz o da hem o iyiydi. :A
------

Sana şaşırmadım
10 Bin Adım'da cidden çok iyiydi, umarım devamında da bozmazlar. Şimdi Andropoz'u bekliyorum. :A

Baş harfi J. :A

10 Bin Adım'da cidden çok iyiydi, umarım devamında da bozmazlar. Şimdi Andropoz'u bekliyorum. :A

Baş harfi J. :A
Aman 10 dakikalık bir dizide hiçbir karakterin bozacağını sanmıyorum hele Devin Özgür Çınar yazıyorsa. :A O diziyi ben de merak ediyorum. :A

O zaman tahminim doğru ama iyiydi bence be o. :A

Aman 10 dakikalık bir dizide hiçbir karakterin bozacağını sanmıyorum hele Devin Özgür Çınar yazıyorsa. :A O diziyi ben de merak ediyorum. :A

O zaman tahminim doğru ama iyiydi bence be o. :A
Çok iyi ikili oldular onunla, umarım öyle de devam eder. :bhr:

Bir kaç bölümünü izlemiş biri olarak söylüyorum izlenilecek bir iş değil. :A

• Sinir Bozucu
Reactions: slhttnmtl
Yer Altı Sitcomu
Yeni Gelin
Kuzey Yıldızı
Çocuklar Duymasın
Jet Sosyete @Emre Ozansoy 59 bölümün 15,20 bölümü iyidi toplasan kalanı leş :A :A dijital platforma geçince dedim RTÜK karışmıyor iyi olabilir yok orada 2 bölüm iyidi kalanı rezalet :F Gülse den böyle bir dizi asla beklemiyordum

Çok iyi ikili oldular onunla, umarım öyle de devam eder. :bhr:

Bir kaç bölümünü izlemiş biri olarak söylüyorum izlenilecek bir iş değil. :A
Bu cümle aşırı doğru ama fazla bir kısmını izleyen biri olarak ben de seviyorum. :A Ah Gizem fakir olursa diye bir video var, videoyu 3 oldu izlediğim ama Zahide'nin ammaaan dediği bir kısım için bulmuştum ilk. :A Bir de hazır aklıma gelmişken Puhu'dakilere başlayayım yarın hazır boştayken. :A

Yer Altı Sitcomu
Yeni Gelin
Kuzey Yıldızı
Çocuklar Duymasın
Jet Sosyete @Emre Ozansoy 59 bölümün 15,20 bölümü iyidi toplasan kalanı leş :A :A dijital platforma geçince dedim RTÜK karışmıyor iyi olabilir yok orada 2 bölüm iyidi kalanı rezalet :F Gülse den böyle bir dizi asla beklemiyordum
Kuzey Yıldızı ve Çocuklar Duymasın'ı listeden çıkarabiliriz. Kuzey Yıldızı da çok iyi dizi ve izlersen seversin bence. :A Çocuklar Duymasın'ın son çekileni iyiydi, ama finale doğru bozdular onu da. :A

Bende TV'den bir kaç bölüm ile dijitalden sevdiğim ünlülerin konuk olduğu bölümleri izledim, ama pek iyi değildi. :A

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem
Yer Altı Sitcomu
Yeni Gelin
Kuzey Yıldızı
Çocuklar Duymasın
Niye kızdin caniiim asjajahahah @slhttnmtl

Yer Altı Sitcomu
Yeni Gelin
Kuzey Yıldızı
Çocuklar Duymasın
Yeni Gelin'e herkes cringe dedi ama güzeldi. :A Hem sen daha düne kadar 15, 20 bölümü iyi dedin de 'leş' ve 'Gülse'den böyle bir dizi asla beklemiyordum' ne zaman çıktı. :A