Bir Kanalın (Kanal D) Acıklı Hikayesi...

Dizininin az reyting almış olmasına ne diyorsun ? Türkiye kıymetini anlar mı ? :D

The Simpsons (FOX) 3.2 / 6.86
Once Upon a Time (ABC) 2.7 / 8.75
Family Guy (9:20) (FOX) 2.7 / 5.57
Revenge (ABC) 2.5 / 7.73
Bob's Burgers (FOX) 2.4 / 4.89
Family Guy (9:50) (FOX) 2.3 / 5.06
The Mentalist (CBS) 1.9 / 10.15
The Good Wife (CBS) 1.7 / 9.02
666 Park Avenue (ABC) 1.2 / 3.90

hiç de kötü değil şu an durumu :D
iptal-onay puanı:
Revenge (1.72)
pek çok diziden daha uzak iptale :D

The Simpsons (FOX) 3.2 / 6.86
Once Upon a Time (ABC) 2.7 / 8.75
Family Guy (9:20) (FOX) 2.7 / 5.57
Revenge (ABC) 2.5 / 7.73
Bob's Burgers (FOX) 2.4 / 4.89
Family Guy (9:50) (FOX) 2.3 / 5.06
The Mentalist (CBS) 1.9 / 10.15
The Good Wife (CBS) 1.7 / 9.02
666 Park Avenue (ABC) 1.2 / 3.90

hiç de kötü değil şu an durumu :D
iptal-onay puanı:
Revenge (1.72)
pek çok diziden daha uzak iptale :D

Net olarak reytinge bakmak daha mantıklı geliyor bana, onda durum parlak değil...

endgame düşüncelerine katılıyorum ..

ama konunun başlığı olmamış yani senin tarzın değil olaya dram katmışsın .. ne o öyle acıklı hikaye hazin son falan filan valla yakıştıramadım birde biü deki dramı eleştiren biri olarak senin daha ilginç bir başlık bulman lazımdı :))

soralım emily van camp müthiş dicek tepik atıyor arada yumruk bile atıyor demezse forumu bırakırım :d

emily van camp muhteşem bir kız beren kadar olmasada o da çok çok iyi ben baktım diziye:)

amerikada ilk sezon 25 milyon ikinci sezon 45 milyon üçüncü sezon 65 mülyon seyirci izlemiş izlemeyenlerde 4. sezonu bekliyor endgame in bunlardan haberi yok tabi öylesine yorum yapıyor :))

emily van camp muhteşem bir kız beren kadar olmasada o da çok çok iyi ben baktım diziye:)

amerikada ilk sezon 25 milyon ikinci sezon 45 milyon üçüncü sezon 65 mülyon seyirci izlemiş izlemeyenlerde 4. sezonu bekliyor endgame in bunlardan haberi yok tabi öylesine yorum yapıyor :))
tabi zatensen bir endgame iki güvcenilmez kaynaklar:d

soralım emily van camp müthiş dicek tepik atıyor arada yumruk bile atıyor demezse forumu bırakırım :d

Beren reytingleri böyle dövecek...Bu sahneleri TR'de kim çeker??? Cevap belli 2.kim? (b)( O laf öyle değildi ama neyse :X)

Bu sadece 1.sezonun sonlarindan bi sahne başlarda da dövüşme sahneleri vardi ama en iyisi buydu...

Moderatörün son düzenlenenleri:
endgame düşüncelerine katılıyorum ..

ama konunun başlığı olmamış yani senin tarzın değil olaya dram katmışsın .. ne o öyle acıklı hikaye hazin son falan filan valla yakıştıramadım birde biü deki dramı eleştiren biri olarak senin daha ilginç bir başlık bulman lazımdı :))

Klasik olmasın, bir de çarpıcı olsun istemiştim. :)

Forum İstatistikleri

Konular
172,932
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan