Bir Kanalın (Kanal D) Acıklı Hikayesi...

Başlık ve içeriği beğendim. :D Konuyu mantıklıca irdelemişsin.

Beğenmene sevindim, baya kişi konuyu beğendi ve mesaj olarak da yazdı, ben boşa mesaj yazmıyım diye cevap vermedim ama herkese teşekkür ediyorum, ilk yazımın beğenilmesinden onur ve gurur duydum. :)

Nasıl alsınlar yav. :D Tutmaları çok zor...

intikam 15 share i alır uek bile nerdeyse o seviyede
monk pt 1 olmaz bence pt 2 de 20 share i rahat alır iyi bir oyuncu daha eklenirse
kahperengi büyük ihtimal haftasonu olur başrolleri iyi haftasonu güçlü dizi yokken iyi gider:D

Okumadım ama herkes beğendiği bende beğendim :):D

Sağol ama oku, yorum yap bence. :)

- - - Ekleme - - -

intikam 15 share i alır uek bile nerdeyse o seviyede
monk pt 1 olmaz bence pt 2 de 20 share i rahat alır iyi bir oyuncu daha eklenirse
kahperengi büyük ihtimal haftasonu olur başrolleri iyi haftasonu güçlü dizi yokken iyi gider:D

İntikam 15 alsa bile yeterli olmaz ama her iki kategoride de 15 alırsa oldukça başarılı sayılır. Tabi bu pek mümkün gelmiyor bana, perşembe az iddialı bir diziyle 15 share almak zor...

Monk erken saatte özetsiz daha iyi olur bence, haftasonu yayınlanmasında fayda var, o tutabilir belki ama 20 yine yüksek.

Kahperengi'den hiç ümidim yok, Karagül de öyle...

Sağol ama oku, yorum yap bence. :)

- - - Ekleme - - -

İntikam 15 alsa bile yeterli olmaz ama her iki kategoride de 15 alırsa oldukça başarılı sayılır. Tabi bu pek mümkün gelmiyor bana, perşembe az iddialı bir diziyle 15 share almak zor...

Monk erken saatte özetsiz daha iyi olur bence, haftasonu yayınlanmasında fayda var, o tutabilir belki ama 20 yine yüksek.

Kahperengi'den hiç ümidim yok, Karagül de öyle...

gününe bağlı oalrak hepsinin şansı var :D monk için 22.30 da başlasa 20 share çok da değil bence

kahperengi ve karagül ün konularrını bilmediğim için emin olamasam da intikam ve monk kanal ı memnun edecek sonucu alır :D

İntikam'ın orjinali ilgi çekici değil, bizimki büyük bir farklılıkla ekrana gelmedi ilgi için ama Berkun Oya'dan diziyi düşürmesini beklemek mantıklı olur...

sen berkun oya ya takmışın bence yoksa diziyle bir sorunun yok :D

Hikayeyi ve orjinalini iyi bulmuyorum, Berkun Oya cabası...

Oyuncuları iyi buluyorum, yönetmen eh işte, yapımcı da eh işte...

Dizi tutturmakta senaryo her şeydir, elbette senaryoya bakacağım...

Hikayeyi ve orjinalini iyi bulmuyorum, Berkun Oya cabası...

Oyuncuları iyi buluyorum, yönetmen eh işte, yapımcı da eh işte...

Dizi tutturmakta senaryo her şeydir, elbette senaryoya bakacağım...

searyo berkun oyanın elinde değil ki bu dizide :D emin ol berkun oya kötü yönde giderse ay yapım şutlar çünkü başarısızlığa yer yok artık onlar için bile

searyo berkun oyanın elinde değil ki bu dizide :D emin ol berkun oya kötü yönde giderse ay yapım şutlar çünkü başarısızlığa yer yok artık onlar için bile

D productions'da dizi, ben bu şirketin senarist değiştirdiğini hiç görmedim. :)

Senaryonun yarısı yani büyük bir kısmı onun elinde, bir de kalan yarısının uyarlanması var...

D productions'da dizi, ben bu şirketin senarist değiştirdiğini hiç görmedim. :)

Senaryonun yarısı yani büyük bir kısmı onun elinde, bir de kalan yarısının uyarlanması var...

beren olunca ay yapıam gitti aklım :d
yarısı değil bence karakterleri ülkemize uyarlama kısmı onun elinde kalanı zaten elini altında hazır
bence bu dizinin senaryo sorunu yok oyuncu sorunu var çünkü 2-3 başrol üzerinden gitmeyecek daha çok karakter başrol gibi klasik kızı seven oğlan direkt başrol değil bu dizide

beren olunca ay yapıam gitti aklım :d
yarısı değil bence karakterleri ülkemize uyarlama kısmı onun elinde kalanı zaten elini altında hazır
bence bu dizinin senaryo sorunu yok oyuncu sorunu var çünkü 2-3 başrol üzerinden gitmeyecek daha çok karakter başrol gibi klasik kızı seven oğlan direkt başrol değil bu dizide

Orjinali 45 dakika, Türkiye'de 90 dakika, tam yarısı Berkun Oya'ya emanet, açıkçası çok kötü yazarsa tüm dizi biter...

Forum İstatistikleri

Konular
172,932
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan