ahanda haberi begendim şimdi beni kanal d ci yaparlar )))
Beni Kanal D'ci yapmışlardı en son, benim yazımı beğendiğine göre öyle oldun gerçekten
ahanda haberi begendim şimdi beni kanal d ci yaparlar )))
20 dakika geliyor acununda yanına koy dila kör topal en kötü 3lük starın cebinde 20 dakika tur ve kanal d nin batışı devam ederse birinci bilem olabilirkanal d öle kolay kolay batmaz şu an star maçlarla ışıldıyor gündü kuşağı berbat maçlar eninde sonunda bitecek o zaman ne yapacaklar fox la yarışa dönecekler
kanal d öle kolay kolay batmaz şu an star maçlarla ışıldıyor gündü kuşağı berbat maçlar eninde sonunda bitecek o zaman ne yapacaklar fox la yarışa dönecekler
kanal d öle kolay kolay batmaz şu an star maçlarla ışıldıyor gündü kuşağı berbat maçlar eninde sonunda bitecek o zaman ne yapacaklar fox la yarışa dönecekler
sen öyle san o ses yeteneksizsiniz muhtesem 20 dakika dila hanım ve tv ilk kez filmlerle türkiyenin en çok izlenilen kanalı kıskananlar çatlasin ab 15 le birinci gs maçi 21 reyting aldi bu ay bu kısımda totalide aldı
Star maç olmasa da A/B prime-time'da birinci zaten, Total prime time'da da kötü değil.
Star maçlardan sonra da 20 dakika vs. ile rahat zirvede olabilir prime-time'da.
Tüm günde ATV şu an için Kanal D'yi geçti zaten...
Kanal D bazı kategorilerde 2, bazılarında 3 olacaktı önümüzdeki aylarda. Ama bu dev hata zincirinden sonra Fox ile yarışa geçer.
belki monk ve intikam a hazırlıktır planın bu kadar olduğunu nereden biliyoruz maçlar olmasa prme timeda birinci olamaz ortalama 11-12 reyting maçlar bunları çıkarsan acun yetmez sadece
belki monk ve intikam a hazırlıktır planın bu kadar olduğunu nereden biliyoruz maçlar olmasa prme timeda birinci olamaz ortalama 11-12 reyting maçlar bunları çıkarsan acun yetmez sadece
Kanal D de batar Star da Ama Atv 1.olurkanal d öle kolay kolay batmaz şu an star maçlarla ışıldıyor gündü kuşağı berbat maçlar eninde sonunda bitecek o zaman ne yapacaklar fox la yarışa dönecekler
Kanal D de batar Star da Ama Atv 1.olur
Monk-İntikam konusuna hiç girmiyorum zaten, en başından beri İntikam'ın başarısız bir dizi olduğunu, Monk'un ise tutabileceğini ama 4-5'lerde gezinecek bir dizi olduğunu söylüyorum. Zaten bu 4 dizinin hepsi tutsa Kanal D'yi kimse tutamaz, ben buna %0 ihtimal bile vermiyorum, eksilerde.
Bu gidişe Monk pazartesi olacak galiba, Yalan Dünya bitince yerine gelecek gibi geldi bana ya da iki dizi arka arkaya olabilir.
Star maçlar olmasa da A/B prime-time'da birinci, 20 dakika iyi reyting alırsa Total'de de avantajlı olacak.
ben öle düşünmüyorum mınk ve intikam konusunda monk eğer +13 lük komediyse yalan dünyanın arkasına gelebiliri
o zaman şu an ab de star 3-4 reyting fark lması lazım ki maçlar gidince zirvede olsun ama öle bişi yok
3 ihtimal var. Eve gideyim de rahat rahat yazacağım
Endgame başarılı bir yorumcu ama tahminleri tutmaz
Tutmasa 1 reyting kadar anca tutmaz, ne kadar zorlasak da bu değişikliğin kanala zarar getireceği ispatlanmış durumda...
Dün ben de öyle düşünüyordum ama farklı bakış açısı geliştirince durumlar değişti. Eve gideyim anlatacağım hepsini
Ayrıca şunu unutmayalım. Bugüne kadar Kanal D'nin yaptığı hamlelerin 95%-i tuttu. Biz tutmaz desek de tuttu
Arka Sokaklar ilk sezonunda salı günleri yayınlanıyordu, 2. sezonla birlikte Pazartesi gününe alındı ve dizi için çok faydalı oldu.Her yeni başlayan dizi bir hamle değil mi, Veda'nın durumundan, Karadayı, 20 dakika gibi dizileri kabul etmemesinden (büyük ihtimalle görüşülmüştür), Karagül-İntikam-Kahperengi gibi işlerden medet ummasından Kanal D'nin bu sezon başarısız hamlelerde bulunduğu netleşmedi mi?
Bir örnek bile yok tutmuş dizide gün değişikliğinin fayda sağladığı...
Her yeni başlayan dizi bir hamle değil mi, Veda'nın durumundan, Karadayı, 20 dakika gibi dizileri kabul etmemesinden (büyük ihtimalle görüşülmüştür), Karagül-İntikam-Kahperengi gibi işlerden medet ummasından Kanal D'nin bu sezon başarısız hamlelerde bulunduğu netleşmedi mi?
Bir örnek bile yok tutmuş dizide gün değişikliğinin fayda sağladığı...