Ben izleyemedim inşAllah izleyeceğim
Sonunda hareketleniyor. Bölüm Beste’ye odaklı olacak gibi.
Beğenmen güzel ama keşke bölümleri zamanında izlesen.2. Bölüm
Songül Öden bölümün tartışmasız yıldızıydı kadını tanıtımı görünce yargılamıştım ama hata etmişim. Geçmişte Şakir ile konuştukları sahnede aşırı duygulandım. Karakterin yaşlı halini de çook başarılı oynamış. Role Mandy Moore’dan daha iyi hayat verdiği kesin. Bir de o sahnede Mahur isiminin verilişi de çok iyi düşünülmüş istediğim özgünlük bu.
Beste & Erdem beklerken Mahcup Adam nereden çıktı ya
Bir de orijinalinde Berk karakteri bu kadar itici değil ilk zamanlarda, sonradan kendinden soğutuyor. Birkan Sokullu role yakışmamış söyledim mi bilmiyorum.
Genel bir yorum yapacak olursam beklediğimin üstünde bir proje çıktı. Gerek müzikleriyle gerek çoğu oyunculuklarıyla... Devam ediyorum kısacası![]()
Bölümleri zamanında izleyemem bunu en iyi siz biliyorsunuz.Beğenmen güzel ama keşke bölümleri zamanında izlesen.![]()
Cumartesi müsait bir gün işte ertesi gün okul stresi vs. yok.Bölümleri zamanında izleyemem bunu en iyi siz biliyorsunuz.@xBUGRAx
Televizyon üzerinde söz sahibi sadece ben değilim, izlediğime şükredin sizCumartesi müsait bir gün işte ertesi gün okul stresi vs. yok.![]()
Koskoca tıp bölümünde okuyorsun o kadar da mı kredin yok aile üzerinde.Televizyon üzerinde söz sahibi sadece ben değilim, izlediğime şükredin siz![]()
Her haftasonu evime gidecek halim yok.Koskoca tıp bölümünde okuyorsun o kadar da mı kredin yok aile üzerinde.![]()
Sonunda hareketleniyor. Bölüm Beste’ye odaklı olacak gibi.![]()
Evet ama çok ağır bir sır söyleyeyim mi?Beste'nin sırrı mı var.![]()
Evet ama çok ağır bir sır söyleyeyim mi?![]()
Orijinalinde o sır 2. sezonda falan ortaya çıkıyor yani öğrenmenize çok var söylemek istedim.Sağol yormayalım.İyi böyle açılsın senaryo.
![]()
Orijinalinde o sır 2. sezonda falan ortaya çıkıyor yani öğrenmenize çok var söylemek istedim.Ama sizin yerinizde olmak isterdim...
Ben biliyorum o sırrı merak etme. Ekşi'den orijinal diziye yazılanlara bakıp öğrendim.Orijinalinde o sır 2. sezonda falan ortaya çıkıyor yani öğrenmenize çok var söylemek istedim.Ama sizin yerinizde olmak isterdim...
Ne bileyim yurtta kaldığını müneccim miyim.Her haftasonu evime gidecek halim yok.Ben yurttaki televizyonu kastetmiştim bugün niye beni hep yanlış anlıyorsun.
![]()
Sadece iki gün önce baktım sallama.Forumda da ne zaman baksam orijinalinin konularındasın zaten.![]()