NOW Bir Aile Hikayesi - Dizi Yorumları

Süremiz örnek olsun... 20th Century FOX & Medyapım sektörü kurtaracağız. :A
Bizim Hikaye’nin de ilk bölümleri kısaydı ama birkaç bölüm sonra 2 saate çıktı. Bu da ne yapacak uzatacak e mecbuur. :A

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
Uzun ömürlü olacağına inanıyorum, bol şans. :D
Survivor'un özetiyle yarışır :X
İzledim ve hayal kırıklığına ugradım:(

Şişman kızın hikayesi hiç olmamiş. 35 yaşindayım diyor ama kız olsun en fazla 23 filan gibi ergen bişey. Ayrıca sevgilisi de şişman değil. (afişlerde neden fark etmedim)

Zencinin karisi rolünde olan İrem Sak fazla sosyete ve burnu havada olmuş. Oysa o kadın işi gücü olan biriydi gayet samimi biriydi.
Orijinalinin ilk bölümünü izlemiştim geçen sene, sonra takip edemedim bir türlü, bölümü izledim çok güzel olmuş, William (Şakir) süper Seçkiner Alıcı müthiş oynamış.

Sadece celil nalçakan'dan emin olamadım dizinin lokomotif karakterini göğüsleyebilecek mi kestiremiyorum.
vee çok sevdiğim Serkan Ercan'ı merakla bekliyorum.
Niye bağırıyorsun? ?
O boğulma sahnesi yüzünden şanslı saymalı kendini, herkese nasip olmaz :bhr:
Uğursuz... Belli oldu sonuçların sebebi. :A
Vurgun için kimse başarı dilemedi de ne oldu sonuç ortada. Gelecek hafta 5-6 reytinge çıkar. :A

Evet keşke seni boğsaydı.ss
Bir bu değil Birkan Sokullu :A @vadikızı teyzemin bile dibi düşmüştü :A @Çiğdem @Forumdash @serhatt @dreamy @turkuazz @Dosi @Harunnn60

• İlginç
Reactions: xemrexxx
  • Güldürdün
  • İlginç
Konuya fazla mı ortadan dalmışlar. Biraz dışında kalmış gibi hissettim dizinin.:(
Ama Kadın'da böyle ortadan dalmıştı konuya. Sonradan artmıştı. Aynı akıbet olabilir.:X