Bizim Hikaye’nin de ilk bölümleri kısaydı ama birkaç bölüm sonra 2 saate çıktı. Bu da ne yapacak uzatacak e mecbuur.Süremiz örnek olsun... 20th Century FOX & Medyapım sektörü kurtaracağız.![]()
Bizim Hikaye’nin de ilk bölümleri kısaydı ama birkaç bölüm sonra 2 saate çıktı. Bu da ne yapacak uzatacak e mecbuur.Süremiz örnek olsun... 20th Century FOX & Medyapım sektörü kurtaracağız.![]()
O boğulma sahnesi yüzünden şanslı saymalı kendini, herkese nasip olmazBu arada dün yazmayı unuttum sendeki vefayı yerim be kadın.Böyle tatlış bir insanı boğuyorlar bir de yazık.
@Yiğitt @xBUGRAx @Çiğdem @xemrexxx
Ekli dosyayı görüntüle 65635
Vurgun için kimse başarı dilemedi de ne oldu sonuç ortada. Gelecek hafta 5-6 reytinge çıkar.Uğursuz... Belli oldu sonuçların sebebi.![]()
Evet keşke seni boğsaydı.ssO boğulma sahnesi yüzünden şanslı saymalı kendini, herkese nasip olmaz![]()
Uzun ömürlü olacağına inanıyorum, bol şans.![]()
Survivor'un özetiyle yarışır![]()
İzledim ve hayal kırıklığına ugradım
Şişman kızın hikayesi hiç olmamiş. 35 yaşindayım diyor ama kız olsun en fazla 23 filan gibi ergen bişey. Ayrıca sevgilisi de şişman değil. (afişlerde neden fark etmedim)
Zencinin karisi rolünde olan İrem Sak fazla sosyete ve burnu havada olmuş. Oysa o kadın işi gücü olan biriydi gayet samimi biriydi.
Orijinalinin ilk bölümünü izlemiştim geçen sene, sonra takip edemedim bir türlü, bölümü izledim çok güzel olmuş, William (Şakir) süper Seçkiner Alıcı müthiş oynamış.
Sadece celil nalçakan'dan emin olamadım dizinin lokomotif karakterini göğüsleyebilecek mi kestiremiyorum.
vee çok sevdiğim Serkan Ercan'ı merakla bekliyorum.
Niye bağırıyorsun? ?
O boğulma sahnesi yüzünden şanslı saymalı kendini, herkese nasip olmaz![]()
Uğursuz... Belli oldu sonuçların sebebi.![]()
Bir bu değil Birkan SokulluVurgun için kimse başarı dilemedi de ne oldu sonuç ortada. Gelecek hafta 5-6 reytinge çıkar.
Evet keşke seni boğsaydı.ss
Birkanı beğenmem ama bu tipsizden daha yakışıklıBir bu değil Birkan Sokullu@vadikızı teyzemin bile dibi düşmüştü
@Çiğdem @Forumdash @serhatt @dreamy @turkuazz @Dosi @Harunnn60
![]()
Justin Hartley Resimleri
@Çiğdem- @Yiğitt @dizi kolik @vadikızı @Almila @sokak sanati @*YıldırıM* @mrt-06 @Harunnn60 @desterefav10.net
Bir bu değil Birkan Sokullu@vadikızı teyzemin bile dibi düşmüştü
![]()
Justin Hartley Resimleri
@Çiğdem- @Yiğitt @dizi kolik @vadikızı @Almila @sokak sanati @*YıldırıM* @mrt-06 @Harunnn60 @desterefav10.net
haftaya ab tam 6 diyorum..biraz düşük geldi ama yükseleceğini düşünüyorum ben
5 para etmez
haftaya ab tam 6 diyorum..![]()
Tabki değil. CW'nin başindayken ben seçmiştimBir bu değil Birkan Sokullu@vadikızı teyzemin bile dibi düşmüştü
![]()
Justin Hartley Resimleri
Daha izlemedim.