Bir an önce izle. Songül'ün yaşlılık makyajını nasıl buldun peki.Daha izlemedim.Yabancı dizilerde de biriken bölümler var hepsinin altından nasıl kalkacağım bakalım.
![]()
Bir an önce izle. Songül'ün yaşlılık makyajını nasıl buldun peki.Daha izlemedim.Yabancı dizilerde de biriken bölümler var hepsinin altından nasıl kalkacağım bakalım.
![]()
Güzel olmuş, sanki orijinal karakterden daha çok yaşlandırılmış. Fragmanı izlemedim ama kapaktan öyle gözüküyor.Bir an önce izle. Songül'ün yaşlılık makyajını nasıl buldun peki.![]()
Reytingler yükselir umarım da paranız boşa gitmez.Aynen paraya kıydık plastik makyaja.![]()
Bölümü izle artık.Güzel olmuş, sanki orijinal karakterden daha çok yaşlandırılmış. Fragmanı izlemedim ama kapaktan öyle gözüküyor.@xBUGRAx
Boşluğuma denk geldi diyelim.FOX dizisine adam topluyorsun.![]()
Boşluğuma denk geldi diyelim.![]()
Neyi kastettiğini bilmiyorum ama Medyapım dizisiyle dolacak bir şey olduğunu sanmam.Hayatının en büyük boşluğunu doldurdun haberin yok.![]()
Neyi kastettiğini bilmiyorum ama Medyapım dizisiyle dolacak bir şey olduğunu sanmam.![]()
İlk partını izledim 56 dk. Genel yorum yarına kaldı.Bölümü izle artık.![]()
Tamam be anladık. Mümkün olsa döversin de beni.FOX be FOX izlemek, FOX dizisi izlemek.![]()
Tamam be anladık. Mümkün olsa döversin de beni.![]()
Bu hafta özetsiz kaçırmayın tamam mı? @vadikızı![]()
Bunlar da birbirlerine hep kardeşim diye hitap etmek zorundalar mı