Fragmana ne diyosun? 20.kez izliyorum şu an![]()
Pek etkilenmedim olaylar hızlıca geçilmiş biraz açma gibi geldi bana.😕
Bunlar kaçırılıyor galiba bir şeyler oluyor ama pekde merak etmedim doğrusu.
Fragmana ne diyosun? 20.kez izliyorum şu an![]()
Buna ünlü kahraman Korkut Ali'nin bir seslenişiyle cevep vereceğim. "He @sokak sanati he"Pek etkilenmedim olaylar hızlıca geçilmiş biraz açma gibi geldi bana.😕
Bunlar kaçırılıyor galiba bir şeyler oluyor ama pekde merak etmedim doğrusu.![]()
Emine'yi kaçıran kim? Yine kocası çıkmasın meydana, bir o eksikti .sFragman fena. Bu fragmanı gördükten sonra nasıl devam ederler diye düşünüyorum. Tam finallik bir fragman olmuş. Merakle bekliyorum.![]()
Emine'yi kaçıran kim? Yine kocası çıkmasın meydana, bir o eksikti .s
boşuna öyle davranması üzerine durmazlar hastane bölümlerindeEmine'yi kaçıran kişi, hastanedeki temizlikçiymiş oha..
Niye üzülüyon ki zorla mı bırak dediler sanaBir Aşk Hikayesi 32. Bölüm Fragmanı
Fragman değişik olmuş ve güzel olmuş @Billy Kane @ozgur2113 @mrt-06
İlk fragmanı anımsattı.Çok güzeldi o fragmanlar be.
''Özür dilerim Seni seviyorum'' lafı çok hoşuma gitmişti ve dizyi izlemem için en büyük etkendi zamanında.![]()
Zorla bıraktırdılar.Ama bu bölüm güzel olacak gibi seyirci için seviniyorum.Niye üzülüyon ki zorla mı bırak dediler sana![]()
Her bölümü güzel bi kereZorla bıraktırdılar.Ama bu bölüm güzel olacak gibi seyirci için seviniyorum.![]()
Her bölümü güzel bi kere
Ayrıldıklarını nereden çıkardın??? Diziyi izlemiyosun fragmanıda anlamadın işte, bilmeden konuşuyosunDoğrudur yine ayrılmışlar bunlar.Çivisi çıktı bu dizinin ama bu fragman güzel gerçekten.![]()
Ayrıldıklarını nereden çıkardın??? Diziyi izlemiyosun fragmanıda anlamadın işte, bilmeden konuşuyosun![]()
Korkut geçen haftaki bölümde anlattı Ceylan'a tüm gerçeği yani Ceylan Korkut'un durumunu biliyor 😉 Ve Korkut Ceylan'ı hamile sanıyor ayrılma ihtimaller yok yok yok .. Fragmanı diziyi izleyen anlar senin gibiler değilMasal okuma bana Emre hala bıraktığım yerde dizi.
Bak dizi yine Korkut'un hastalığı yüzünden Ceylan'dan uzk durmasında ki bu 16. bölümdede böyleydi.![]()
Korkut geçen haftaki bölümde anlattı Ceylan'a tüm gerçeği yani Ceylan Korkut'un durumunu biliyor 😉 Ve Korkut Ceylan'ı hamile sanıyor ayrılma ihtimaller yok yok yok .. Fragmanı diziyi izleyen anlar senin gibiler değil![]()
![]()