NOW Bir Aşk Hikayesi - Dizi Yorumları

Doğrudur izleyenler bir zahmet benden daha iyi anlasın diziyi.:DPeki neden öyle saçmalıyor Ceylan Özür diliyor.(b)

Neyse sözü çok beğenmiştim yine çok beğendim.:D
Makbule Kosif'te herhalde senin gibi çok beğeniyo bu sözü her bölümde söyletiyor işte .. Hatta 30.bölüm de Özür Dilerim Seni Seviyorum etkitiyle dünya gündemine girmişti

Makbule Kosif'te herhalde senin gibi çok beğeniyo bu sözü her bölümde söyletiyor işte .. Hatta 30.bölüm de Özür Dilerim Seni Seviyorum etkitiyle dünya gündemine girmişti

Kadın haklı söz çok güzel gerçekten.Dizinin adı böyle olsa yeridir.:DZaten yabancısında böyleymiş ismi.:D

Kadın haklı söz çok güzel gerçekten.Dizinin adı böyle olsa yeridir.:DZaten yabancısında böyleymiş ismi.:D
Başlamadan önce dizinin ismi öyle olacaktı ama uzun diye kanal değiştirmiştir :X Aşk Hikayesi yapmışlardı sonradan başına Bir ekledir Bir Aşk Hikayesi çıktı ortaya :X

Başlamadan önce dizinin ismi öyle olacaktı ama uzun diye kanal değiştirmiştir :X Aşk Hikayesi yapmışlardı sonradan başına Bir ekledir Bir Aşk Hikayesi çıktı ortaya :X

Hatırlıyoruz o günleri.Keşke ilk isim olaydı baya güzeldi.3-5 saniye fazladan bir kaç kelimeye karışmasın artık.:D

Emine hamile mi, olamaz. :( Cennet'e bak sen az değilmiş, gelir gelmez dişiliğini gösterdi. :A

Tolga'ya ilk defa üzüldüm..

Oha! Gerçektende sıktı... Final gibi bölümdü herkes her şeyi öğrendi ilginçti. Gelecek bölümü iple çekiyorum.

Son düzenleme: