NOW Bir Aşk Hikayesi - Dizi Yorumları

Fragman fena. Bu fragmanı gördükten sonra nasıl devam ederler diye düşünüyorum. Tam finallik bir fragman olmuş. Merakle bekliyorum. :D

Bir Aşk Hikayesi 32. Bölüm Fragmanı

Fragman değişik olmuş ve güzel olmuş @Billy Kane @ozgur2113 @mrt-06

İlk fragmanı anımsattı.:T:Çok güzeldi o fragmanlar be.

''Özür dilerim Seni seviyorum'' lafı çok hoşuma gitmişti ve dizyi izlemem için en büyük etkendi zamanında.:T:

Bir Aşk Hikayesi 32. Bölüm Fragmanı

Fragman değişik olmuş ve güzel olmuş @Billy Kane @ozgur2113 @mrt-06

İlk fragmanı anımsattı.:T:Çok güzeldi o fragmanlar be.

''Özür dilerim Seni seviyorum'' lafı çok hoşuma gitmişti ve dizyi izlemem için en büyük etkendi zamanında.:T:
Niye üzülüyon ki zorla mı bırak dediler sana :T:

Fragman çok iyi. Özür dilerim seni seviyorum lafını çok seviyorum..

Masal okuma bana Emre hala bıraktığım yerde dizi.:D

Bak dizi yine Korkut'un hastalığı yüzünden Ceylan'dan uzk durmasında ki bu 16. bölümdede böyleydi.:D
Korkut geçen haftaki bölümde anlattı Ceylan'a tüm gerçeği yani Ceylan Korkut'un durumunu biliyor 😉 Ve Korkut Ceylan'ı hamile sanıyor ayrılma ihtimaller yok yok yok .. Fragmanı diziyi izleyen anlar senin gibiler değil :X :X

Korkut geçen haftaki bölümde anlattı Ceylan'a tüm gerçeği yani Ceylan Korkut'un durumunu biliyor 😉 Ve Korkut Ceylan'ı hamile sanıyor ayrılma ihtimaller yok yok yok .. Fragmanı diziyi izleyen anlar senin gibiler değil :X :X

Doğrudur izleyenler bir zahmet benden daha iyi anlasın diziyi.:DPeki neden öyle saçmalıyor Ceylan Özür diliyor.(b)

Neyse sözü çok beğenmiştim yine çok beğendim.:D

Forum İstatistikleri

Konular
176,308
Üyeler
8,561
Son Üye
Kcrosfahre