En azından kendini tekrar etmiyor farklı olaylar yansıtılıyor.İşte olay böyle sarpa sarıyor ve sevmiyorum.![]()
En azından kendini tekrar etmiyor farklı olaylar yansıtılıyor.İşte olay böyle sarpa sarıyor ve sevmiyorum.![]()
En azından kendini tekrar etmiyor farklı olaylar yansıtılıyor.
La gece gece sinirlendirme beni.Çok tekrar ediyor kendini.
Şu Annesine kaç kere söyleyecekti Korkut olmadı sonra Ceylan'dan uzaklaşma olayları fena tekrardı onlar.![]()
La gece gece sinirlendirme beni.Bazı dizilerde bi olay hemen açığa kavuşur ama sonra yenisi çıkar ve böyle böyle suyunu çıkarırlar ama burda durum farklı konu tek bi olay üzerinden ilerliyor öyle herkesin bir olayı yok dizide ve buda izleyiciye daha gerçekçi yansıltıyolar yalan mı???
"He Umut hee"Sinirlenecek bir şey yok hep aynı teraneydi desem sinirlenirsin.
Bilmiyorum artık dizi bana hitap etmiyor.
"He Umut hee"![]()
😱 Konuyu başka yerlere çektin uzamasın diye kestirip attım.Bir aşk hikayesinin battığını Emre kabul etti.
![]()
😱 Konuyu başka yerlere çektin uzamasın diye kestirip attım.![]()
Albüm felan çıkarsa gider satın alırım abi bune lağğğn. Yada bana yollasın repley tuşu bozulsun dinleyeyim gece gündüz. @sokak sanati???
Ne demek değiştirebilir? Değişecek zaten.
O nasıl oluyor? Asayiş Berkkemal ile Benim Hala Umudum Var 20.00 de yayımlanacak Bir Aşk Hikayesi'nin neden belli değilmiş???Değişecek zaten ne demek? Daha tam olarak net değil.![]()
O nasıl oluyor? Asayiş Berkkemal ile Benim Hala Umudum Var 20.00 de yayımlanacak Bir Aşk Hikayesi'nin neden belli değilmiş???
Yok artık daha neler.Bana gelen bilgi böyle, neden kızıyorsun bana? Umarım gerçekten BAH erken saatte olur.![]()