Bilgisayarınızın İşlemcisi Nedir?

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    32
Birde kornaya basıp arabaya alıyordum.
Başka ne için oynanıyor ki bu oyun, ben hep bunları yapmak için oynardım ergenken.
Verilen görevleri yapıp oyunu tamamlamak için olabilir mi acaba?

Köşe kırlenti gibi kenarda duracağına mezarlığa gitsin işte yine benim yaptığım mantıklı.

Bilgisayarım yok

Her işimi sevgili telefonum hal ediyor

Yok Celeronmuş
baktım dediğin gibi yenilenmişler. Ben de oynamıyorum. Ama küçük oyunları kaldırıyormuş

Yok Celeronmuş
baktım dediğin gibi yenilenmişler. Ben de oynamıyorum. Ama küçük oyunları kaldırıyormuş
Tabletin normal tablet mi yoksa tak çıkar tabletlerden mi? Onlarsa Celeron olabilir ben düz tablet olarak düşünmüştüm.

Celeron iyidir ya ben çok memnunum şu açıdan diğerlerine göre daha iyi şarj süresi en uzun Celeron işlemcide oluyor benim laptop 1.5 gün gidiyor pilde. Hemde sessiz ve ısınmadan çalışıyor.

Tak çıkar
Evet iyi iş görüyor. World Exel filan çalişiyor youtube giriyor o yeter zaten
LoL de oynanabiliyormuş ama denemedim

Ulan bi evin bi kızısın alsa ya peder
Hhaha Aaa benim teknolojiye harcamam yok bunuda okulda bilgisayar bölümü diye almıştık hala onu kullanıyorum
Telefonda 10 yıllıktı amcam yenilemişti doğum günümde

Beni harcamalar kıyafetlere kendi dolaplarım doldu misafir odasındakı dolaplarıda ben doldurdum
Kadınsal hastalık işte mağaza camı önünde kıyafetleri görünce süte bakan kedi moduna geçiyoruz
@Harunnn60 @mrt-06 @xemrexxx

Arkadaşlar ankete işaretleme de yapalım lütfen.

İşlemci ne bilmeyenler için söyleyeyim hemen kasanızın üzerinde yazıyor renkli bir etiket ona bakıp ankete işaretleyelim.
Aaa kaderim batsız ayoll nereye baksam kütüğe çarpıyorum

@MasacRE- ile ikimiz sadece Intel Core 2 Duo

Kız sen kadın mısın ki kadınsal hastalığın olsun,orangutan
@xemrexxx @mrt-06