kurtlar vadisi pusu nun oyuncularını almış olsanız da hiçbiriniz Necati Şaşmaz ın tırnağı olamazsınız
abdülün karısı olmuş tabi başrol olur@denizz19 Oya Unustası jenerikte en baştaydı, senin Sevdaluk yaramış kıza![]()
Tamamını izlememistim yaptığın tüm eleştirilere katılıyorum. Dizi olmamış dizinin izlemedigim kısmında hic bir şey yokmus . uyuşturucu ve peşindeki polisler başka bir hikaye yok dizide abdulhey konuşana kadar super ama konuşunca berbat ötesi))) kaçak ile hemen hemen ayni tek PKK yi işin içine sokmuşlar . orda da babanın en yakin arkadaşı ona düşman olur. Falan filan..abdülün karısı olmuş tabi başrol olur
@-KADİR- aga bende izledim ilk 45 dakkasını kaçırmıştım şimdi de tekrarını izliyorum
beni hiç sarmadı dizi beğenmedim
olumlu yönleri söylim
kenan çoban harbi karizma adam iyi oynuyor
ali sürmeli zaten usta
güzel kızları iyi seçmişler
kadronun yarısı vadi oyuncuları hatta yarısından da fazlası
olumsuz yönleri
kenan çoban ın dublajı berbat ötesi olmuş öncekiyle devam edeceklerdi @batuhankaralar umut tabakla alakası bile yok nasıl benzettin aga yav
hakan boyav ın rolü olmamış
senaryoyu beğenmedim
dizide sıkıcı sahneler çok fazla belki reaksiyon gibi 2.bölüm açılır ama ilk bölüm olmamış
müzikler berbat jenerik güzel sadece
@beyazsoy abdülün annesi rolündeki kadın tüm dizilerde aynı zaten hep annevadide de abdülle oynamıştı hamitin annesiydi
dizide sıkıcı sahneler çok fazla
bu dizi için kesin tutar demiştim ama şimdi şüpheye düştüm bu kadroyu çok daha iyi değerlendirebilirlerdi ama yine de oyunculardan ötürü tutabilme şansı yüksek
tabi daha ilk bölüm 3 bölüm şans verecem reaksiyon gibi açılırsa izlerim
ama reaksiyon mu beyaz karanfil mi dersek reaksiyon 3-4 gömlek üstte olmuş sadece beyaz karanfilin oyuncu avantajı var eğer toparlarlarsa reaksiyona fark atarlar
@beyazsoy kara para aşk demişken şunu da söylim kenan çoban engin akyürekten çok daha karizmatik olmuş imajlar aynı ama kenan çoban çok daha karizma bence @Çiğdem- ne der bilmem tabi![]()
yapma aga ya nasıl kötü ses berbat ama oyunculuk çok iyi adam karizma@takas aga beyaz karanfil reaksiyondan daha çok izlenir bence , dediğin gibi oyuncu avantajı var,
aga sana tek katılmadığım nokta kenan çoban hiçte iyi oyuncu değil tamam duruşu iyi karizmatik oda kabulüm ama oyunculuk kötü zaten dublajda rezalet olmuş zülfü nerdeyse ağzını açmadan konuşuyor![]()
aga bende tam alıntı yapıp nesini beğendim dicektim rahatlattın beniTamamını izlememistim yaptığın tüm eleştirilere katılıyorum. Dizi olmamış dizinin izlemedigim kısmında hic bir şey yokmus . uyuşturucu ve peşindeki polisler başka bir hikaye yok dizide abdulhey konuşana kadar super ama konuşunca berbat ötesi))) kaçak ile hemen hemen ayni tek PKK yi işin içine sokmuşlar . orda da babanın en yakin arkadaşı ona düşman olur. Falan filan..
kenan çobanın karizmasına tabikide katılıyorum vadide en karizmatik oyuncuların başında geliyordu ama engin akyüreğin bu yılkı tarzı bambaşka yanı enginciğim bir adım önde benceabdülün karısı olmuş tabi başrol olur
@-KADİR- aga bende izledim ilk 45 dakkasını kaçırmıştım şimdi de tekrarını izliyorum
beni hiç sarmadı dizi beğenmedim
olumlu yönleri söylim
kenan çoban harbi karizma adam iyi oynuyor
ali sürmeli zaten usta
güzel kızları iyi seçmişler
kadronun yarısı vadi oyuncuları hatta yarısından da fazlası
olumsuz yönleri
kenan çoban ın dublajı berbat ötesi olmuş öncekiyle devam edeceklerdi @batuhankaralar umut tabakla alakası bile yok nasıl benzettin aga yav
hakan boyav ın rolü olmamış
senaryoyu beğenmedim
dizide sıkıcı sahneler çok fazla belki reaksiyon gibi 2.bölüm açılır ama ilk bölüm olmamış
müzikler berbat jenerik güzel sadece
@beyazsoy abdülün annesi rolündeki kadın tüm dizilerde aynı zaten hep annevadide de abdülle oynamıştı hamitin annesiydi
dizide sıkıcı sahneler çok fazla
bu dizi için kesin tutar demiştim ama şimdi şüpheye düştüm bu kadroyu çok daha iyi değerlendirebilirlerdi ama yine de oyunculardan ötürü tutabilme şansı yüksek
tabi daha ilk bölüm 3 bölüm şans verecem reaksiyon gibi açılırsa izlerim
ama reaksiyon mu beyaz karanfil mi dersek reaksiyon 3-4 gömlek üstte olmuş sadece beyaz karanfilin oyuncu avantajı var eğer toparlarlarsa reaksiyona fark atarlar
@beyazsoy kara para aşk demişken şunu da söylim kenan çoban engin akyürekten çok daha karizmatik olmuş imajlar aynı ama kenan çoban çok daha karizma bence @Çiğdem- ne der bilmem tabi![]()
yav bırak ne engini kenan çok daha karizmakenan çobanın karizmasına tabikide katılıyorum vadide en karizmatik oyuncuların başında geliyordu ama engin akyüreğin bu yılkı tarzı bambaşka yanı enginciğim bir adım önde bence![]()
Ben dizinin yarısında açmışim klişe sahneler sonra konu açılacak sandım pat dizi bitti ortada konu monu yok. Ben abdulhey sislemeden sonra bu yapıyı çökertmek için polisle anlaşacak kendini ölmüş göstererecek olaylar karışacak sandım adam hapisten hic bir şey olmamış gibi çıktı))))yapma aga ya nasıl kötü ses berbat ama oyunculuk çok iyi adam karizma
kendi sesi bile bu dublajdan iyidir 12 yıl diğer sese alışında bu çok kötü olmuş hemde çok kötü
bence de aga adamlardaki oyunculara baksana oraya kurtlar vadisi yazsan millet ilk 10 dakka vadi sanıp izler o derece
aga bende tam alıntı yapıp nesini beğendim dicektim rahatlattın beniolmamış beklentimin çok çok altında kaldı
abdülheyin sesini hangi kafayla yapmışlar merak ediyorum kendi orjinal sesi bile bundan iyidiro karizmaya o ses gitmemiş
reaksiyon bu dizinin çok çok üstünde eğer bu oyuncuları reaksiyonda kullanmış olsalardı reaksiyon tutardı kesin
Bahadır ve Cüneyt hüsrana uğrayabilirler bunda da reaksiyonda yükselemezse bu da tutmazsa geçmiş olsun
bak tüm teknik ekibi aldın senaristleri aldın oyuncuları çaldın ama vadi ismini geçemdin geçemezsin
orda polat alemdar ve kurtlar vadisi ismi olduğu sürece hiçbi zaman şansınız yok
kenan çoban ve hakan boyav yazık be bu dizi için mi vadiyi sattınız yazık yazık!
ayyy asıll sen anlamazsın erkekten hangmiz daha iyi anlar senceyav bırak ne engini kenan çok daha karizma
sen anlamazsın![]()
Ben dizinin yarısında açmışim klişe sahneler sonra konu açılacak sandım pat dizi bitti ortada konu monu yok. Ben abdulhey sislemeden sonra bu yapıyı çökertmek için polisle anlaşacak kendini ölmüş göstererecek olaylar karışacak sandım adam hapisten hic bir şey olmamış gibi çıktı))))yapma aga ya nasıl kötü ses berbat ama oyunculuk çok iyi adam karizma
kendi sesi bile bu dublajdan iyidir 12 yıl diğer sese alışında bu çok kötü olmuş hemde çok kötü
bence de aga adamlardaki oyunculara baksana oraya kurtlar vadisi yazsan millet ilk 10 dakka vadi sanıp izler o derece
aga bende tam alıntı yapıp nesini beğendim dicektim rahatlattın beniolmamış beklentimin çok çok altında kaldı
abdülheyin sesini hangi kafayla yapmışlar merak ediyorum kendi orjinal sesi bile bundan iyidiro karizmaya o ses gitmemiş
reaksiyon bu dizinin çok çok üstünde eğer bu oyuncuları reaksiyonda kullanmış olsalardı reaksiyon tutardı kesin
Bahadır ve Cüneyt hüsrana uğrayabilirler bunda da reaksiyonda yükselemezse bu da tutmazsa geçmiş olsun
bak tüm teknik ekibi aldın senaristleri aldın oyuncuları çaldın ama vadi ismini geçemdin geçemezsin
orda polat alemdar ve kurtlar vadisi ismi olduğu sürece hiçbi zaman şansınız yok
kenan çoban ve hakan boyav yazık be bu dizi için mi vadiyi sattınız yazık yazık!