ATV Beyaz Karanfil - Dizi Yorumları

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,379
Puanı
1,060
proxy.php

Atv ekranlarında izleyici ile buluşacak olan başrollerinde Kenan Çoban, Hakan Boyav, Ali Sürmeli ve Oya Unustası gibi isimlerin olduğu, Cüneyt Aysan ve Volkan Sümbül'ün senaryosunu yazdığı,
Bahadır Özdener'in yapımcılığını üstlendiği ve Baran Özçaylan'ın yönetmenliğini yaptığı Beyaz Karanfil dizisi bu akşam izleyici ile buluşuyor.

İlk bölümü ile bu akşam yayınlanacak olan diziyle ilgili fotoğrafları, fragmanları, bölüm özetlerini ve yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.

Beyaz Karanfil bu Cuma ve her Cuma saat 20:00'da Atv'de.​

aaaaa bu konuyu görmesem unutmuştum ben beyaz karanfili hemen açtım şuan :kiki::kiki:

@takas agam haklı bence , bu dizi reaksiyondan fazla izlenir benim gibi bu adamlara öfkeli bir insan bile izliyor, abdülü zaza yı kara yı gören diziye gelir vadicilerin yarısı izlese zaten zirveye çıkar dizi

Deli Hikmet de göründü Vadi kadrosu tamamdır :D

Yalnız fragmanda Zülfü'nün sesinin Umut Tabak olup olmadığından şüpheliydim, yav bu yapılır mı be :(

Sonunda başladı demek, bir daha erteleyeceklerini ve böyle böyle 2015'e falan kalacağını düşünüyordum şahsen... :A

Bana hicran de de çok iyi çekim vardı bu dizi için içinde bayağı kameraya özen vermişler. Diziyi yeni açtım daha birşey anlamadım zulfinin annesi yanlış olmuş böyle anne olmamis