ATV Beyaz Karanfil - Dizi Yorumları

Klişesi de fazla olan bir dizi birde İsmail Demirci ağzım açıkta izliyorum diye yazmış komedi resmen :kiki:
Yemek yerken izliyorsa belki onu kastetmistir. )) aksiyon sahneleri pek işlemedim atladim bir arş kara molotof kokteyli ile teröristleri attigi sahneye denk geldim hakikaten ben de ağzın açık izledim)))

Dün biraz izledim açık ve net olmamış bu dizi Vadi ekibini almışlar kadroya ama senaryo diye birşey yok.Klaasik uyuşturucu polis ilişkisi dizide konu diye birşey yok çok fazla klişe olan bir dizi.Aksiyon sahnelerindeki gerçekliğe katılmıyorum aga çok dandik olmuş @34rcp44 :)

Ha bu arada dizide müzik diye birşey yok bu eleştiriyi atlamışsınız :A

@takas @beyazsoy
atlamadım aga ilk yorumda yazmıştım müzik diye bişey olmadığını :D

Kenan Çoban kadar berbat oynayan görmedim.Adam ağzını açmayacak nerdeyse :F
her yoruma katılırım buna asla adamın oyunculuğu müthiş cıvıtarak oynamıyo karizmatik az ve öz konuşuyo aynı abdülhey gibi ama
o ses çok kötü :D

İzlmedigim kısımları şuan izliyorum zulkif uyuşturucuyu boşaltmak için denize atlıyor kardeşim polisten kayarken bir kenara Ataydın yazık değil mi arabaya)))

Bir mantik hatasi buldum @beyazsoy

Zulfu mahkemeye cikiyor ardindan cantasini alip gidiyor disari cikinca 3 yil sonra yazıyor. 3 yil sonrayi o mahkeme sahnesinde yazmaları lazimdi boyle olunca büyük mantik hatası oluyor

ses fiyasko aga ötesi yok :D beyaz karanfile bi 30 dakka sonra falan bakıcam
ses berbat ben hayatımda bu kadar kötü dublaj görmedim eski türk filmlerinde bile görmedim aga 😀 ben açtım iziyorum reaksiyona 1 dakika dayanamıyorum ama bunu izleyebiliyom aga bakalım ne kadar gidecek 😀

Diziye baktım bir 5 dakika fakat beğendiğimi söyleyemem, Vadi'nin serçe tırnağı bile olamaz...

ilk bölüme göre biraz daha iyiydi ama @beyazsoy un dediği gibi konu monu yok
bonzai dizinin ana konusu mu :D