Orta şeker gider bir süre sezon sonunu zor görür . reaksiyona göre anlaması kolay bir dizi.Sence dizi tutar mı ?
Orta şeker gider bir süre sezon sonunu zor görür . reaksiyona göre anlaması kolay bir dizi.Sence dizi tutar mı ?
Klişesi de fazla olan bir dizi birde İsmail Demirci ağzım açıkta izliyorum diye yazmış komedi resmenOrta şeker gider bir süre sezon sonunu zor görür . reaksiyona göre anlaması kolay bir dizi.
Yemek yerken izliyorsa belki onu kastetmistir. )) aksiyon sahneleri pek işlemedim atladim bir arş kara molotof kokteyli ile teröristleri attigi sahneye denk geldim hakikaten ben de ağzın açık izledim)))Klişesi de fazla olan bir dizi birde İsmail Demirci ağzım açıkta izliyorum diye yazmış komedi resmen![]()
atlamadım aga ilk yorumda yazmıştım müzik diye bişey olmadığınıDün biraz izledim açık ve net olmamış bu dizi Vadi ekibini almışlar kadroya ama senaryo diye birşey yok.Klaasik uyuşturucu polis ilişkisi dizide konu diye birşey yok çok fazla klişe olan bir dizi.Aksiyon sahnelerindeki gerçekliğe katılmıyorum aga çok dandik olmuş @34rcp44
Ha bu arada dizide müzik diye birşey yok bu eleştiriyi atlamışsınız
@takas @beyazsoy
her yoruma katılırım buna asla adamın oyunculuğu müthiş cıvıtarak oynamıyo karizmatik az ve öz konuşuyo aynı abdülhey gibi amaKenan Çoban kadar berbat oynayan görmedim.Adam ağzını açmayacak nerdeyse![]()
Bu diziyi hangi akla hizmet yaptılar aga anlamadımİzlmedigim kısımları şuan izliyorum zulkif uyuşturucuyu boşaltmak için denize atlıyor kardeşim polisten kayarken bir kenara Ataydın yazık değil mi arabaya)))
İki uctane yapalım hangisi tutarsa mantığı sanırım)))Bu diziyi hangi akla hizmet yaptılar aga anlamadım![]()
Denize de atabilirdi benceİzlmedigim kısımları şuan izliyorum zulkif uyuşturucuyu boşaltmak için denize atlıyor kardeşim polisten kayarken bir kenara Ataydın yazık değil mi arabaya)))
Bastan sona izlrmedigim için anladım. Cantasini alıp nereye gidiyor.Bir mantik hatasi buldum @beyazsoy
Zulfu mahkemeye cikiyor ardindan cantasini alip gidiyor disari cikinca 3 yil sonra yazıyor. 3 yil sonrayi o mahkeme sahnesinde yazmaları lazimdi boyle olunca büyük mantik hatası oluyor
Disari çikiyor arkadaslarina elveda ediyorBastan sona izlrmedigim için anladım. Cantasini alıp nereye gidiyor.
Mahkeme sahnesi sonrası yazılmalı haklisinDisari çikiyor arkadaslarina elveda ediyor
Oldum olasi bir hata buldum: DMahkeme sahnesi sonrası yazılmalı haklisin
. devamlılık hatası olmuş orda
ses fiyasko aga ötesi yok
ses berbat ben hayatımda bu kadar kötü dublaj görmedim eski türk filmlerinde bile görmedim aga 😀 ben açtım iziyorum reaksiyona 1 dakika dayanamıyorum ama bunu izleyebiliyom aga bakalım ne kadar gidecek 😀ses fiyasko aga ötesi yokbeyaz karanfile bi 30 dakka sonra falan bakıcam