erkek olduğuma göre ben anlarımayyy asıll sen anlamazsın erkekten hangmiz daha iyi anlar sence![]()
erkek olduğuma göre ben anlarımayyy asıll sen anlamazsın erkekten hangmiz daha iyi anlar sence![]()
aga adam aferdersinde yalama yapıyor yani daha ne gördüyse dizi başladıktan 5 dakika sonra ağzım açık izliyorum diye tweet attı , sırf işleri güçleri biz çok iyiyiz deyip kurtlar vadisi ne gönderme yapmak , zaten bu adamı hiç sevmem vadideykende sevmezdim tweeterda beni engelledi gezi olaylarında bunla kapışmıştım@-KADİR- @china_shangai görüyomusunuz ismail demirci diziyi öve öve bitiremiyor acaba yanlışlıkla vadiyi mi izledi o kadar övmüş ki yanlış diziyi mi izliyorum diye şaşırdım
efsaneymiş yav abi yapmayın bunu bahadırla cüneyt ne yapmış bunlara aklım almıyor benim!
aga bu senaryo çok daha iyiymişBen dizinin yarısında açmışim klişe sahneler sonra konu açılacak sandım pat dizi bitti ortada konu monu yok. Ben abdulhey sislemeden sonra bu yapıyı çökertmek için polisle anlaşacak kendini ölmüş göstererecek olaylar karışacak sandım adam hapisten hic bir şey olmamış gibi çıktı))))
bence de kapak yapmışFena kapak olmuş.![]()
dizileri yayından kalkınca tv den vadiyi izlerler artık cüneyt bahadır diper satıcılarla beraberaga adam aferdersinde yalama yapıyor yani daha ne gördüyse dizi başladıktan 5 dakika sonra ağzım açık izliyorum diye tweet attı , sırf işleri güçleri biz çok iyiyiz deyip kurtlar vadisi ne gönderme yapmak , zaten bu adamı hiç sevmem vadideykende sevmezdim tweeterda beni engelledi gezi olaylarında bunla kapışmıştım
ya aga bırak Allah aşkına neyin gerçekçiği o sahneler bile vasattıdizinin hikayesi ve senaryosu reaksiyondan bin kat daha iyi dizide beğendiğim en güzel yerler aksiyon sahnelerindeki gerçeklikti arabaların kurşun yemesi kuru sıkı kullanılması ve sesler her şey on numaraydı ha diziyi sevdimmi hayırinşallah en kısa sürede vadimizdede bu sahnelerin gerçekçiliğini görürüz.
Demin çok beğendim sağlam dizi yapmışlar demedin mi?Ben dizinin yarısında açmışim klişe sahneler sonra konu açılacak sandım pat dizi bitti ortada konu monu yok. Ben abdulhey sislemeden sonra bu yapıyı çökertmek için polisle anlaşacak kendini ölmüş göstererecek olaylar karışacak sandım adam hapisten hic bir şey olmamış gibi çıktı))))
Evet dedim yukarda acikladim neden dediği tamamını izleyince fikrimi değiştirdim. Eskiden olsa reytingi gördü fikrini değiştirdi derlerdi Allahtan reytingler açıklanmıyor))))Demin çok beğendim sağlam dizi yapmışlar demedin mi?Benzer bi şey yazmıştın;
"Ben beğendim diziyi sağlam dizi yapmışlar cuma dengeler değişecek gibi. Kara para aşk, kara polis görsün".
Yok ben o anlamda sormazdım sadece neden fikrini değiştirdin onu merak ettim. Anladım.Evet dedim yukarda acikladim neden dediği tamamını izleyince fikrimi değiştirdim. Eskiden olsa reytingi gördü fikrini değiştirdi derlerdi Allahtan reytingler açıklanmıyor))))
kacaktan biraz iyi o kadar. Dengeleri pek değiştiremez
Evet dedim yukarda acikladim neden dediği tamamını izleyince fikrimi değiştirdim. Eskiden olsa reytingi gördü fikrini değiştirdi derlerdi Allahtan reytingler açıklanmıyor))))
kacaktan biraz iyi o kadar. Dengeleri pek değiştiremez
Kaçağın son haliyle kıyaslıyorum. O dört alıyorsa bu da en fazla 5 -6 alırAbi Reaksiyonla kıyaslamak bile yanlış olur yapmayın ya 30-35 dakika bile dayanamadım diziye Ali Sürmeli ve Hakan Boyav haricinde oyunculuklar çok vasat olmuş bir ara Abdül hiç konuşmayacak sandım.
Kaçağın ilk 10 bölümü bana göre 20'ye katlar aga bu diziyi.![]()
Yo ben muzigi begendim sahsenDün biraz izledim açık ve net olmamış bu dizi Vadi ekibini almışlar kadroya ama senaryo diye birşey yok.Klaasik uyuşturucu polis ilişkisi dizide konu diye birşey yok çok fazla klişe olan bir dizi.Aksiyon sahnelerindeki gerçekliğe katılmıyorum aga çok dandik olmuş @34rcp44
Ha bu arada dizide müzik diye birşey yok bu eleştiriyi atlamışsınız
@takas @beyazsoy
Bu dizi de temel olay yok. Normalde kahramanın başına bir şey gelir o kahraman harekete geçer( kaçmakta serhatin oğlunu vuruyorlar oc almaya kalkıyor) burda zülküfu hapse atıyorlar sislemeye kalkiyorlar adam gubreyle uğraşıyor hala))) sakat bir durum var.Dün biraz izledim açık ve net olmamış bu dizi Vadi ekibini almışlar kadroya ama senaryo diye birşey yok.Klaasik uyuşturucu polis ilişkisi dizide konu diye birşey yok çok fazla klişe olan bir dizi.Aksiyon sahnelerindeki gerçekliğe katılmıyorum aga çok dandik olmuş @34rcp44
@takas @beyazsoy
Bu dizi de temel olay yok. Normalde kahramanın başına bir şey gelir o kahraman harekete geçer( kaçmakta serhatin oğlunu vuruyorlar oc almaya kalkıyor) burda zülküfu hapse atıyorlar sislemeye kalkiyorlar adam gubreyle uğraşıyor hala))) sakat bir durum var.Dün biraz izledim açık ve net olmamış bu dizi Vadi ekibini almışlar kadroya ama senaryo diye birşey yok.Klaasik uyuşturucu polis ilişkisi dizide konu diye birşey yok çok fazla klişe olan bir dizi.Aksiyon sahnelerindeki gerçekliğe katılmıyorum aga çok dandik olmuş @34rcp44
@takas @beyazsoy
Bu çocuk babası uyuşturucu satta göreyim dedi ya basindan habersiz uyuşturucu ekecek ve zülküfi kendi tarafına çekmeye kalkacak zülküf de babadan intikam almak için bu teklifi kabul edecekBeyaz Karanfil 1.Bölüm
Abdülheye arkadan silahı dayayan kişi
![]()
![]()
Kenan Çoban kadar berbat oynayan görmedim.Adam ağzını açmayacak nerdeyseBu dizi de temel olay yok. Normalde kahramanın başına bir şey gelir o kahraman harekete geçer( kaçmakta serhatin oğlunu vuruyorlar oc almaya kalkıyor) burda zülküfu hapse atıyorlar sislemeye kalkiyorlar adam gubreyle uğraşıyor hala))) sakat bir durum var.
Aslında karizmatik sert bakıyor oyunculuk istemiyor rolü ama ses çok kötü batiriyor herşeyiKenan Çoban kadar berbat oynayan görmedim.Adam ağzını açmayacak nerdeyse![]()
Sence dizi tutar mı ?Aslında karizmatik sert bakıyor oyunculuk istemiyor rolü ama ses çok kötü batiriyor herşeyi