Diğer Beyaz Futbol - Program Yorumları

Nefret takım Atletico... Yine allem ettiler kallem ettiler elediler 2 net favoriyi resmen. Çok tiksinti bir takım ya. Bu kadar çirkef, futbolu çirkinleştiren bir takım daha göremeyiz herhalde.

Galatasaraylı kardeşlerimiz tag açmışlar destek vermek lazım. :A @Doğu @MEnes @abay-06 @EFE UYSAL @DarkLeqenD

Hahaha fenerlilerin açtığını görmüştüm de bunu görmemiştim helal olsun :F Başaksehir maçı oynanmasın hatta direk bay geçilsin ne gerek var o kadar masrafa :A

Hahaha fenerlilerin açtığını görmüştüm de bunu görmemiştim helal olsun :F Başaksehir maçı oynanmasın hatta direk bay geçilsin ne gerek var o kadar masrafa :A
Abdullah hocanın Fenerbahçelileri oynatmaması lazım. :A

Emre Belözoğlu
Bekir İrtegün
Volkan Babacan
Semih Şentürk

Bursanın maçlarından sonra Teksas'ta taraftar yorumlarını okumak eğlenceli oluyor. :) TIKLA

Tabii ki bu mesajı size yazdım etiket göndermemişim de. :) @Doğu @MEnes

@sürgünüm Hamza Hamzaoğlu bizdeyken de böyleydi. Takım her seferinde öne geçiyordu. Skoru koruma özürlü olduğu için ya berabere ya da yeniliyorduk. Zaten gitmesine de bu sebep oldu. O Rize'ye 4-3 yenilmemiz falan o haftalar 2 3 hafta hep iyi başlayıp öne geçtik sonra skoru koruyamayıp yalan olduk. Neticede de gönderildi zaten.

@sürgünüm Hamza Hamzaoğlu bizdeyken de böyleydi. Adam her seferinde öne geçiyordu. Skoru koruma özürlü olduğu için ya berabere ya da yeniliyorduk. Zaten gitmesine de bu sebep oldu. O Rize'ye 4-3 yenilmemiz falan o haftalar 2 3 hafta hep iyi başlayıp öne geçtik sonra skoru koruyamayıp yalan olduk. Neticede de gönderildi zaten.
Geçen yıl İsmail Kartal ve Bilic çapsızı sayesinde ün kazandı, yoksa ne olduğunu iyi biliriz. :)

@Doğu uykusunu alamadı mı acep? :A :A
Teksas'ın kim olduğunu bilmiyor olması imkansız. En azından maçlarda timsah yürüşlerini görmüştür. :)
Yav biliyorum niye küfür ediyorlar diyince öyle dedim :A Normal taraftar grupları bile söverken ordaki yorumlara şaşırmamak lazım :A

Kirli ittifak :A Fener bize kupayı versin Aziz Yıldırım'a bir daha sövmeyeceğim :A

Yav biliyorum niye küfür ediyorlar diyince öyle dedim :A Normal taraftar grupları bile söverken ordaki yorumlara şaşırmamak lazım :A

Kirli ittifak :A Fener bize kupayı versin Aziz Yıldırım'a bir daha sövmeyeceğim :A
Sen de olsan sen de edersin 3-0'tan beraberliği zor kurtardılar. :)

yan yana bile gelmemişler tamamen tesadüf