Hahaha fenerlilerin açtığını görmüştüm de bunu görmemiştim helal olsunGalatasaraylı kardeşlerimiz tag açmışlar destek vermek lazım.@Doğu @MEnes @abay-06 @EFE UYSAL @DarkLeqenD
- #BaşakşehirFenereYatar
10,5 B Tweet- #Dokunulacaksınız
13,9 B Tweet- #GalatasarayBeşiktaşaYatacak
Şu an 2 saattir gündemde- #MahirİşBaşında
Şu an 6 saattir gündemde- Atletico Madrid
89,8 B Tweet- Türkiye GenclikÖdülleri
Son bir saat içinde gündeme girdi- ÜlküOcakları KandiliniziKutlar
14,1 B Tweet- YerliYalanÜretiyor AkParti
Abdullah hocanın Fenerbahçelileri oynatmaması lazım.Hahaha fenerlilerin açtığını görmüştüm de bunu görmemiştim helal olsunBaşaksehir maçı oynanmasın hatta direk bay geçilsin ne gerek var o kadar masrafa
![]()
Bu daha bir şey değil orada ana avrat küfür edenlerde var, kimse bir şey demiyor mu?Hahaha köylü hamza Bursa taraftarını da verem kanser etmişYakında şutlanır
![]()
Bu resmi site değil galiba? Taraftar oluşumu olabilir ultrAslan, çarşı gibi.Bu daha bir şey değil orada ana avrat küfür edenlerde var, kimse bir şey demiyor mu?![]()
Teksas zaten Çarşı ve UltrAslan gibi taraftar grubu.Bu resmi site değil galiba? Taraftar oluşumu olabilir ultrAslan, çarşı gibi.
@Doğu uykusunu alamadı mı acep?Teksas zaten Çarşı ve UltrAslan gibi taraftar grubu.Resmi sitede kim yapar bunu, soru çok mantıksız geldi.
![]()
Teksas'ın kim olduğunu bilmiyor olması imkansız. En azından maçlarda timsah yürüşlerini görmüştür.
Geçen yıl İsmail Kartal ve Bilic çapsızı sayesinde ün kazandı, yoksa ne olduğunu iyi biliriz.@sürgünüm Hamza Hamzaoğlu bizdeyken de böyleydi. Adam her seferinde öne geçiyordu. Skoru koruma özürlü olduğu için ya berabere ya da yeniliyorduk. Zaten gitmesine de bu sebep oldu. O Rize'ye 4-3 yenilmemiz falan o haftalar 2 3 hafta hep iyi başlayıp öne geçtik sonra skoru koruyamayıp yalan olduk. Neticede de gönderildi zaten.
Yav biliyorum niye küfür ediyorlar diyince öyle dedimTeksas'ın kim olduğunu bilmiyor olması imkansız. En azından maçlarda timsah yürüşlerini görmüştür.![]()
Kirli ittifak
Sen de olsan sen de edersin 3-0'tan beraberliği zor kurtardılar.Yav biliyorum niye küfür ediyorlar diyince öyle dedimNormal taraftar grupları bile söverken ordaki yorumlara şaşırmamak lazım
Kirli ittifakFener bize kupayı versin Aziz Yıldırım'a bir daha sövmeyeceğim
![]()
yan yana bile gelmemişler tamamen tesadüfYav biliyorum niye küfür ediyorlar diyince öyle dedimNormal taraftar grupları bile söverken ordaki yorumlara şaşırmamak lazım
Kirli ittifakFener bize kupayı versin Aziz Yıldırım'a bir daha sövmeyeceğim
![]()